Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Laurenţiu Reghecampf, la reîntoarcerea în Ghencea: ”Stadionul va fi arhiplin!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21301077/1/reghe.png

FCSB va juca împotriva Universităţii Craiova, sâmbătă, de la ora 21;45, în etapa cu numărul 8 din SuperLiga României.

Partida se va disputa pe stadionul ”Steaua”, din Ghencea. Cele două echipe s-au înfruntat ultima oară în play-off-ul sezonului trecut, scor 2-1, pentru FCSB.

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partdei, în cadrul căreia a fost întrebat despre revenirea sa pe arena din Ghencea, unde a evoluat atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Tehnicianul Universităţii Craiova consideră că arena va fi ”arhiplină”, ceea ce le oferă şi mai multă motivaţie jucătorilor săi.

De asemenea, Reghecampf a precizat că va alcătui un prim 11 demn de un meci dificil.

”Nu i-am recunoscut pe mulţi dintre jucătorii noştri, am discutat cu ei despre ce ne va aştepta sămbătă seara. Avem şansa să jucăm pe un stadion nou, arhiplin, iar lucrul acesta ar trebui să ne motive foarte mult. Jucăm într-o zi specială pentru ce înseamnă Universitatea Craiova, sper să ne bucurăm împreună cu fanii noştri şi să aducem o bucurie în plus.

Cred că este un prilej foarte bun pentru noi, sper ca jucătorii să aibă o reacţie pozitivă, de bărbăţie. Pentru asta te antrenezi şi joci fotbal, să ai parte de asemenea stadioane şi meciuri de încărcătură, meciuri în care poţi să araţi cu adevărat la ce nivel eşti şi ceea ce vrei să faci în carieră.

Întotdeauna veţi avea surprize, întotdeauna veţi vedea jucătorii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Întotdeauna veţi vedea jucători care apar în echipă pentru că lotul este numeros, presiunea există de pe margine.

Sunt jucători care îşi doresc enorm să joace şi arată acest lucru în antrenamente şi atunci când intră de pe bancă. Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă faţă unui stadion arhiplin”, a spus Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri