Ultima oră
Se conturează modificări majore la Rapid. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări majore la Rapid. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

Laurenţiu Reghecampf, rol important în numirea lui Toni Petrea la Chindia Târgovişte

Chindia Târgoviște Publicat pe 5 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20878983/1/pet.jpg


Toni Petrea (47 de ani) a ajuns pe banca tehnică a celor de la Chindia Târgovişte şi graţie recomandărilor foarte bune pe care le-a primit din partea lui Laurenţiu Reghecampf, cel căruia i-a fost antrenor secund în prima parte a carierei.
 
În momentul în care au avut de ales între Toni Petrea, Mircea Rednic şi Erik Lincar, conducătorii celor de la Chindia s-au temut că Toni Petrea nu ar avea aura necesară pentru a fi un A1 în adevăratul sens al cuvântului, mai ales după experienţele de la FCSB, în care a îndeplinit, mai degrabă, rolul de secund al lui Gigi Becali. Aşa că au mers spre Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care-l cunoaşte foarte bine pe Toni Petrea, şi i-au cerut părerea despre calităţile tehnico-tactice ale acestuia.
 
Deşi Gigi Becali a propagat în spaţiul public ideea că Petrea şi Reghecampf nu se mai află în relaţii cordiale după experienţele în Zona Golfului, Playsport.ro notează că actualul antrenor al celor de la Neftchi Baku a avut doar referinţe bune despre fostul său colaborator şi le-a transmis oamenilor din conducerea Chindiei că angajarea lui Petrea în funcţia de antrenor principal ar fi o idee bună.
 
Astfel, board-ul formaţiei dâmboviţene a ales să-i acorde credit fostului antrenor de la FCSB, iar decizia pare, pentru moment, una inspirată, Petrea debutând cu un 2-1 impresionant contra Rapidului.
 
"Să ştiţi că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoşteam. S-a schimbat mult, mai ales în modul cum se comportă cu colaboratorii săi. Păi Tommy şi cu Petrea erau îngrijoraţi că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB, pentru că ei nu s-au despărţit în condiţii prea bune acolo, la arabi. Reghe îi trata „de sus” şi s-a rupt ceva între ei. Le-am spus să stea liniştiţi, să-şi facă treaba la FCSB şi să ia titlul", spunea Gigi Becali, în 2021, când era întrebat despre relaţiile dintre Toni Petrea, Thomas Neubert şi Laurenţiu Reghecampf.
mail-share icon Email
viewscnt