Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

Laurenţiu Reghecampf visează să-l readucă pe Mitriţă la Craiova. „Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluţie”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20658185/1/mitrita.jpg

Alexandru Mitriţă (27 de ani) se pregăteşte de despărţirea de grecii de la PAOK Salonic, iar în această vară ar putea deveni marea ţintă a cluburilor din Casa Liga 1, urmând ca internaţionalul român să rămână liber de contract.

Fostul oltean e împrumutat de New York City FC la PAOK, grecii plătind 500.000 de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Răzvan Lucescu, dar cele trei goluri marcate în 26 de meciuri jucate pentru trupa din Salonic în acest sezon nu au convins. Conform ProSport, grecii nu doresc să-i facă lui Mitriţă o ofertă pentru un transfer definitiv, având impresia că românul nu poate juca un rol determinant în tentativa lui Răzvan Lucescu de a se bate cu Olympiakos pentru titlul din campionatul elen.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit că şi-ar dori ca internaţionalul să revină în Bănie.

„Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluţie pentru Universitatea Craiova. Este un jucător al echipei naţionale, un jucător pe care-l cunoaştem. Eu îl cunosc bine, l-am antrenat şi în Arabia Saudită, normal că mi-aş dori un asemenea jucător. Acum, nu ştim dacă vom avea posibilitatea de a-l aduce.

El a ajuns la un anumit nivel, îşi doreşte probabil să rămână la acest nivel, şi din punct de vedere financiar şi din punct de vedere competiţional. Vă spun da, cu tărie, că l-aş vrea la Craiova, pentru că este un jucător care ne-ar putea ajuta!”
a declarat Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB, din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt