adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Lavrov este dispus să discute cu Blinken oferta americanilor privind un schimb de prizonieri care să o includă pe Brittney Griner

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20795718/1/bg.jpg

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat, vineri, că este dispus să discute cu secretarul de stat american Antony Blinken despre un posibil schimb de prizonieri care să o includă şi pe jucătoarea din WNBA Brittney Griner, relatează AP.

Miercuri, Blinken a spus că Washington-ul i-a propus Rusiei o înţelegere care i-ar aduce acasă pe Griner şi pe un alt cetăţean american încarcerat, Paul Whelan. O sursă afirmă că s-ar fi propus un schimb cu traficantul rus de arme Viktor Bout, care ispăşeşte o pedeapsă de 25 de ani de închisoare în SUA.

În Uzbekistan, Serghei Lavrov a afirmat că ministerul său a primit o solicitare oficială de la americani pentru un apel, după declaraţia lui Blinken. Lavrov a spus că va fi pregătit de discuţii la revenirea la Moscova şi că se lucrează pentru stabilirea unei ore pentru apel.

El a menţionat că este dispus să discute un schimb de prizonieri. “Voi asculta ce are el de spus”, a afirmat Lavrov.

Familiile lui Whelan, care a fost reţinut de Rusia pentru presupus spionaj din 2018, şi Griner, închisă la Moscova pentru deţinere de droguri din februarie, au cerut Casei Albe să le asigure eliberarea, inclusiv printr-un schimb de prizonieri, dacă este necesar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele