Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Lavrov este dispus să discute cu Blinken oferta americanilor privind un schimb de prizonieri care să o includă pe Brittney Griner

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20795718/1/bg.jpg

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat, vineri, că este dispus să discute cu secretarul de stat american Antony Blinken despre un posibil schimb de prizonieri care să o includă şi pe jucătoarea din WNBA Brittney Griner, relatează AP.

Miercuri, Blinken a spus că Washington-ul i-a propus Rusiei o înţelegere care i-ar aduce acasă pe Griner şi pe un alt cetăţean american încarcerat, Paul Whelan. O sursă afirmă că s-ar fi propus un schimb cu traficantul rus de arme Viktor Bout, care ispăşeşte o pedeapsă de 25 de ani de închisoare în SUA.

În Uzbekistan, Serghei Lavrov a afirmat că ministerul său a primit o solicitare oficială de la americani pentru un apel, după declaraţia lui Blinken. Lavrov a spus că va fi pregătit de discuţii la revenirea la Moscova şi că se lucrează pentru stabilirea unei ore pentru apel.

El a menţionat că este dispus să discute un schimb de prizonieri. “Voi asculta ce are el de spus”, a afirmat Lavrov.

Familiile lui Whelan, care a fost reţinut de Rusia pentru presupus spionaj din 2018, şi Griner, închisă la Moscova pentru deţinere de droguri din februarie, au cerut Casei Albe să le asigure eliberarea, inclusiv printr-un schimb de prizonieri, dacă este necesar.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele