Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Lazio a învins Bologna şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei! Ştefan Radu a fost rezervă

Serie A Publicat pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20988717/1/lazio-cupa-italiei.jpg

Lazio Roma a învins joi, pe teren propriu, formaţia Bologna, scor 1-0, în optimile de finală ale Cupei Italiei. Lazio s-a calificat pentru sferturile de finală ale competiţiei.

Lazialii au atacat încă din start poarta lui Skorupski, dar după ocaziile lui Milinkovic-Savic, golul a venit în minutul 33 şi a fost opera lui Felipe Anderson, care a profitat de o pasă a lui Pedro.

Lazio s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei pentru a douăsprezecea oară consecutiv. Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată la romani.

În sferturi, Lazio va evolua cu învingătoarea partidei dintre Lazio şi Monza.

Până acum, în sferturile Cupei Italiei s-au mai calificat Inter Milano, Torino, Fiorentina, AS Roma, Cremonese şi Atalanta.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele