Ultima oră
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”

Lazio i-a găsit înlocuitor lui Maurizio Sarri

Serie A Publicat pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21528125/1/lazio.png

Igor Tudor îl va înlocui pe Maurizio Sarri pe banca lui Lazio pentru finalul sezonului din campionatul Italiei. Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille a apărut pe reţelele de socializare ale clubului roman după ce a aterizat în capitala Italiei.

Presa italiană scria de câteva zile despre venirea tehnicianului croat, care ar urma să semneze un contract până în 2025.

Lazio este în prezent pe locul 9, la 37 de puncte de liderul Inter Milano.

În vârstă de 45 de ani, Tudor era liber de contract de când părăsise Olympique Marseille în iunie 2023.

Cu toate acestea, el cunoaşte foarte bine campionatul italian, deoarece a jucat acolo mulţi ani în cariera sa şi a antrenat mai multe echipe (Udinese, Juventus, Verona).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele