Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion! "Multe duhuri necurate"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21599067/1/romania-andorra-preliminariile-c-e-2024-15-10-2023-1.jpg

Alexandru Tudor a recurs la o decizie radicală după ce a ieşit din fotbal.

Fostul arbitru a luat-o pe drumul credinţei, după ce iniţial a fost cooptat de Gigi Becali la FCSB. Între timp, Alexandru Tudor s-a schimbat foarte mult şi din punct de vedere fizic şi abia de a fost recunoscut la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Ultimul duel disputat de noua campioană pe teren propriu a marcat şi revenirea lui Gigi Becali la stadion. Pe lângă Alexandru Tudor, alături de finanţator au fost prezenţi la meci şi doi călugări.

Acum, fostul arbitru a avut şi o primă ieşire în presă după foarte mult timp. Alexandru Tudor a spus că cei doi călugări au încercat să sfinţească Arena Naţională, dar nu au putut duce ritualul la final din cauza "duhurilor necurate".

De asemenea, fostul arbitru le cere părinţilor să nu îşi mai lase copiii la stadion şi a explicat de ce nu se poate călugări.

”Sunt căsătorit şi am un copil, nu am voie să mă călugăresc. Este tot ceea ce vă pot spune despre mine.

A trebuit să merg împreună cu doi călugări care aveau misiunea de a sfinţi marele stadion. Am făcut asta, am ieşit pe gazon alături de ei şi am început sfinţirea sfântului stadion. Nu am putut finaliza sfinţirea, pentru că, la un moment dat, călugării nu au mai putut continua binecuvântarea. Pur şi simplu s-au oprit. Mi-au explicat mai târziu că pe stadion se aflau multe duhuri necurate şi nu se puteau lupta cu toate.

Când se strâng la un loc peste 50.000 de oameni, cu poftele lor, cu ideile lor, cu duhurile lor e ceva aparte. Lumea vede doar spectacolul, dar acolo se adună multă ură, cuvinte grele şi intenţii de nedescris. Stadionul devine astfel şi un loc periculos, mai ales pentru cei care aleg să meargă acolo să se descarce de tot felul de lucruri.

Am observat recent o anume apatie sau teamă din partea unui copil al unui cunoscut de-al meu. Am vrut să-i spun ceva acestuia şi când l-am apucat de umăr, s-a strâns, ca şi cum aş fi vrut să-i fac un rău. I-am avertizat tatăl şi i-am cerut să-l ducă la un duhovnic. A făcut-o, dar mai multe nu pot spune. Nu am acceptul tatălui. Însă am văzut destui copii în aceeaşi situaţie”, a declarat Alexandru Tudor pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele