Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

"Le puneam dedicaţii. Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiţă". Tamaş, poveşti senzaţionale de pe vremea când juca fotbal

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21578774/1/tamas-site.jpg

Gabi Tamaş a fost un jucător atipic, cu escapade care s-au întins pe tot parcursul carierei.

Fostul fundaş al naţionalei a fost de multe ori pe prima pagină a ziarelor, iar poveştile sale îi captivează pe foarte mulţi în continuare.

Acum, Tamaş a povestit ce făcea când se îmbăta. De asemenea, fostul fotbalist a numit şi persoanele pe care le suna noaptea.

"Am sunat mulţi (n.r. patroni să le spună că se retrage). La FCSB nu l-am sunat pe nea Gigi, am sunat pe altcineva. (n.r. Pe Mache?) Nu pot să-mi divulg sursele... Nu aveam numărul lui Becali... Nu l-am sunat pe nea Gigi pentru că n-am fost în halul ăla de beat. Probabil din cauza asta (n.r. râde). În Turcia pe cine să sun? Pe Fatih Terim? Nu sunam...

Îl sunam pe domnul Badea (n.r. Nicolae Badea) să văd ce mai face... (La patru dimineaţa?) Poate se trezise şi din cauza asta... M-am retras de multe ori. Domnul Badea e ca taică-miu. Am păstrat legăturile... Familia o suni şi la 3-4 dimineaţa. Îţi dai seama. Suni familia. Domnul Badea, taică-miu, maică-mea... Îi mai sunam, le puneam dedicaţii. Când vedeau telefonul cred că ziceau: Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiţă!", a povestit Tamaş în podcastul iAM Ştucan.

Cea mai de pomină beţie a lui Tamaş

Mulţi îşi aduc aminte de cum a spart uşa unui bloc din Bucureşti sau cum s-a distrat cu Mutu înaintea unui meci cu San Marino. Astfel de evenimente au fost atât de numeroase, încât cea mai de pomină beţie a lui Tamaş s-a uitat în timp.

Se întâmplă în 2005, pe când evolua la Dinamo. Tamaş a ajuns la restaurantul Million Dollars împreună cu nişte prieteni şi a cheltuit aproximativ 5000 de dolari pe lăutari.

Spre dimineaţă, a rămas fără bani şi un antrenor secund i-a adus 40 de milioane de lei vechi.

Tot acolo s-a luat la bătaie cu un suporter, culmea, dinamovist. Până la urmă, cei doi s-au împăcat şi au continuat să petreacă împreună. 

Pe la 6 dimineaţa, după ce a ascultat o melodie de jale, l-a sunat pe Nicolae Badea şi i-a spus că se retrage. Tamaş avea doar 22 de ani şi i-ar fi spus preşedintelui de la Dinamo: "Mă apuc de K1".

Badea a luat legătura cu antrenorul Ioan Andone, care l-a chemat pe tatăl lui Tamaş la Bucureşti. Acesta a venit după Tamaş undeva în jurul prânzului, nu înainte ca fostul fotbalist să îl cheme pe Zicu la Million Dollars pentru a se convinge că Ianis este "câine adevărat".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele