Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, incerţi pentru All-Star Game

Baschet Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21023851/2/all-star.jpg

Baschetbaliştii LeBron James şi Giannis Antetokounmpo, căpitanii celor două echipe programate să se înfrunte în All-Star Game, au lipsit de la evenimentele de sâmbătă şi sunt incerţi pentru meciul de duminică, de la Salt Lake City, relatează AFP.

James, care urmează să conducă „Team LeBron”, a ratat antrenamentul înainte de All-Star Game, în timp ce „Greek Freak”, care conduce „Team Giannis”, nu a luat parte la un concurs pe care plănuise să îl dispute alăturii de fraţii săi, Alex şi Thanasis.

"King James" a fost selectat de 19 ori în All-Star, un record împărţit cu Kareem Abdul-Jabbar.

NBA a anunţat că „se pare că” accidentarea lui nu îl va împiedica să joace. Starul Lakers a ratat trei meciuri din cauza unei accidentări la picior înainte de a juca 29 de minute, miercuri, în victoria cu New Orleans.

Antetokounmpo şi-a luxat încheietura dreaptă, joi, în timpul victoriei lui Milwaukee în faţa celor de la Chicago.

Mulţi jucători importanţi vor lipsi de la All-Star Game, printre care Stephen Curry, campion NBA cu Golden State, Kevin Durant, tocmai transferat de la Brooklyn la Phoenix, şi Zion Williamson, fenomenul de la New Orleans.

Duminică, căpitanii vor selecta, pe rând, jucătorii pentru echipele lor dintre toate vedetele disponibile.

James vizează un al şaselea triumf consecutiv în acest format, după ce a învins echipe conduse de Kevin Durant, Stephen Curry şi chiar Antetokounmpo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele