Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Lecce – Milan, sâmbătă, de la 19.00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. „Diavolul milanez” se poate apropia de liderul Napoli

Serie A Publicat pe 14 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20978936/1/olg.jpg
Milan a ratat surprinzător victoria etapa trecută, nereuşind decât un 2-2 cu Roma, pe „San Siro”. „Rossonerii” au făcut un joc excelent atunci timp de 87 de minute, iar cu 3 minute înainte de final aveau un avantaj de două goluri. Au eşuat însă lamentabil şi au fost egalaţi, ratând ocazia de a trece pe locul secund şi de a se apropia de liderul Napoli.
 
Acest lucru s-ar putea totuşi întâmpla sâmbătă, când Milan se deplasează pe terenul lui Lecce. O victoria obţinută aici, coroborată cu un eşec sau cu o remiză a liderului Napoli în derby-ul cu Juventus ar apropia „diavolul milanez” de obiectiv. 
 
În Serie A, Milan nu a mai pierdut din etapa a 12-a, pe 30 octombrie, când se înclina în faţa celor de la Torino, 1-2, în deplasare. Însă şi Lecce traversează o perioadă bună în campionat. Coincindenţă, Lecce a pierdut ultima dată tot în etapa a 12-a, pe 29 octombrie, 0-1 cu Juventus, iar de atunci a adunat o serie de trei victorii şi două remize. Un motiv în plus pentru ca meciul de sâmbătă de pe stadionul „Via del Mare” să-i ţină cu sufletul la gură pe toţi fanii celor două echipe.
 
Meciul dintre Lecce şi Mila se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele