adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Legenda lui Liverpool şi a lui Lazio s-a retras la 36 de ani din cauza problemelor cardiace

Liverpool Publicat pe sâmbătă, 13:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21063679/1/lucas-leiva.jpg

Mijlocaşul brazilian al echipei Gremio, Lucas Leiva, fost jucător la Liverpool şi Lazio, şi-a anunţat retragerea din activitate la 36 de ani, din cauza unor probleme cardiace.

Internaţional brazilian cu 24 de convocări, el a jucat pentru Liverpool în perioada 2007-2017, şi Lazio, între 2017 şi 2022.

A fost votat cel mai bun jucător al sezonului 2010-2011 de fanii Liverpool şi cel mai bun jucător al anilor 2017-2018 şi 2018-2019 de cei ai clubului Lazio.

”Nu pot decât să fiu recunoscător pentru cariera pe care am construit-o. A venit ziua să-mi iau rămas bun de la teren", a spus Leiva.

Într-o conferinţă de presă, el a adăugat în lacrimi: ”Închei unde mi-am dorit, dar nu aşa cum mi-aş fi dorit. Aveam multe speranţe că se poate rezolva situaţia, dar nu a fost cazul. Sănătatea mea este pe primul loc”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele