Ultima oră
Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO
Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României
După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga
Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO
Destinaţie nouă pentru Alexandru Buziuc, fostul atacant al celor de la FCSB Destinaţie nouă pentru Alexandru Buziuc, fostul atacant al celor de la FCSB

Legenda Stelei a auzit declaraţiile lui Becali despre Ştefănescu şi a răbufnit: ”La el, toţi sunt buni!”

FCSB Publicat pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21663305/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Marius Ştefănescu a debutat la FCSB în Supercupa României, încheiat cu victoria FCSB cu 3-0 în faţa Corvinului, iar Mitică Dragomir a tras concluzia în cazul lui.

Mijlocaşul dreapta a debutat cu gol la formaţia „roş-albastră” şi a avut şansa să mai marcheze în meci, dar nu a fost inspirat la finalizare. 

Helmut Duckadam a declarat că victoria grupării bucureştene nu a reprezentat o surpriză, iar FCSB are şanse să se califice în grupele unei competiţii europene.

În plus, Duckadam a precizat că jucătorii de la FCSB nu sunt suficient de valoroşi pentru a accede în grupele Champions League. 

Cu toate acestea, eroul de la Sevilla l-a felicitat pe Gigi Becali pentru transferul lui Marius Ştefănescu, însă a menţionat că latifundiarul din Pipera a greşit când a afirmat că Ştefănescu este cel mai bun jucător român.

O victorie aşteptată, la care nu s-au pus probleme. FCSB, cu puţină şansă şi dacă vor fi într-o formă bună, anul acesta i-am putea vedea în grupele unei competiţii europene.

Eu consider că FCSB pleacă favorită cu Maccabi, se vor juca două meciuri, unul la Bucureşti şi unul probabil la Budapesta. Cred că şansele sunt foarte mari.

Va fi greu (n.r. dacă au lot pentru grupele Champions League), am spus-o cu ani în urmă, campionatul nostru va fi tot mai slab, mutăm jucătorii de la o echipă la alta, nu avem puterea financiară să aducem jucători valoroşi de afară, şi atunci jucători care nu au dat satisfacţie la o echipă sau au dat satisfacţie cât de cât la o echipă merg imediat.

Eu zic că transferul lui Ştefănescu este un transfer bun. Domnul Becali spune că toţi jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni şi de la 40 de milioane în sus”, a spus Helmut Duckadam la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele