Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Legendarul baschetbalist argentinian Manu Ginobili, inclus în Basketball Hall of Fame

Baschet Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20855834/3/i.jpg

Fostul baschetbalist, legendarul Manu Ginobili, campion olimpic cu Argentina şi de patru ori campion NBA cu San Antonio Spurs, a fost introdus, sâmbătă, în Hall of Fame-ul baschetului mondial.

Înainte de a ajunge în Statele Unite, Ginobili, acum în vârstă de 44 de ani, a câştigat şi Euroliga în 2001 cu Virtus Bologna. În total, Ginobili a jucat 16 sezoane în NBA, toate la Spurs.

"Nu sunt aici pentru că am fost foarte special, ci pentru că am făcut parte din două dintre cele mai mari echipe ale anilor 2000, San Antonio şi Argentina”, a spus el în discursul său la Springfield (Massachusetts), unde se află Hall of Fame.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele