Ultima oră
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship

Legendarul boxer Mike Tyson şi-a deschis o cafenea cu produse din canabis la Amsterdam

Box Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21083220/1/tyson.jpg

Legendarul pugilist Mike Tyson, implicat de câţiva ani în afaceri legale cu canabis, prin brandul său ”TYSON 2.0” şi-a deschis o cafenea la Amsterdam.

„Este un vis devenit realitate să deschidem prima noastră cafenea în Amsterdam”, a spus Tyson, un mare susţinător al canabisului într-un comunicat de presă.

Statul Malawi i-a cerut lui Tyson în 2021 să devină ambasadorul său oficial pentru acest produs.

Situat în centrul oraşului Amsterdam, magazinul se întinde pe peste 100 m2. Unul dintre produsele vedete este Mike Bites, adică Gume de canabis în formă de urechi. O referire la meciul în care Tyson i-a muşcat urechea dreaptă a lui Evander Holyfield, ducând la descalificarea sa de către WBA în 1997, la revocarea licenţei şi o amendă de 3 milioane de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele