Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

Leo Messi s-a accidentat la ultimul antrenament a lui Inter Miami

Staruri din fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21285178/1/profimedia-0796950674.jpg

Leo Messi s-a accidentat la ultimul antrenament a lui Inter Miami, chiar înaintea meciului din semifinalele Leagues Cup cu Philadelphia Union ,dar antrenorul Gerardo Martino a explicat că nu e nimic grav.

Starul argentinian s-a accidentat la glezna dreaptă, dar antrenorul formaţiei din Florida a dat asigurări că nu e o accidentarea atât de gravă.

"Nu am văzut exact ce s-a întâmplat, dar dacă ar fi fost grav, jucătorii ar fi fost cu toţii şocaţi. Însă, pentru că erau toţi bine, cred că nu a fost nimic", a explicat Gerardo Martino.

Messi şi-a început perfect aventura în SUA după ce a reuşit să marcheze de 8 ori în 5 meciuri disputate în Leagues Cup, competiţie în care se înfruntă echipe din MLS şi din Liga mexicană (Liga MX).

Ultima reuşită a lui ”La Pulga” a venit împotriva lui Charlotte FC, de care Inter Miami a trecut fără probleme cu 2-0. Formaţia din Florida mai trebuie să facă un pas până în finală, şi anume să se impună în faţa lui Philadelphia Union.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri