Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Leo Strizu a văzut din tribune corecţia pe care le-a aplicat-o Dinamo celor de la Unirea Constanţa, scor 6-0: ”Eu vreau să promoveze!”

Dinamo Publicat pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21034614/1/nde4ngi4yjcxntvinmyxywy4nwezmgexowm4-thumb.jpg

Dinamo a învins, luni, pe stadionul Arcul de Triumf, cu scorul de 6-0, echipa Unirea Constanţa, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Golurile au fost marcate de Patriche (6), Iglesias (9), Bani (39 - penalti), Ghezali (43), Roşu (66) şi Borcea (87).

Echipa lui Ovidiu Burcă nu a avut milă de Unirea Constanţa, club condus de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali. Patronul FCSB nu a mai dorit să pompeze bani la malul mării, iar situaţia s-a schimbat dramatic pentru echipă, de unde au plecat foarte mulţi fotbalişti.

Leo Strizu, fost antrenor la Unirea Constanţa, a oferit mai multe declaraţii înainte de a intra la meci. El susţine că vrea ca Dinamo să promoveze în Liga 1. 

”Eu vreau să promoveze!”

”Da, am venit să văd Unirea Constanţa, echipa lui Vasi (n.r - Vasile Geambazi). Nici nu ştiu, nu i-am văzut niciodată. Acum e primul meci, nu i-am văzut niciodată până acum. 

De abia s-au adunat cei de la Unirea Constanţa. Cred că-i bate (n.r - Dinamo), bineînţeles. Nu am nicio informaţie şi nu i-am urmărit nici până acum.

(n.r - Vă doriţi să vă întâlniţi cu Dinamo în Liga 1?) Da. E o echipă de tradiţie. Derby-urile au fost cum au fost. Ţin minte că participam şi eu la cuplaje. Au trecut mulţi ani, dar a fost frumos. Cine n-ar da să mai participe la acele cuplaje?”, a spus Leo Strizu, înainte de meci.

În clasament, Dinamo este pe locul 6, cu 27 de puncte, iar Unirea Constanţa este pe ultimul loc, cu 12 puncte.

Lider este CSA Steaua, cu 34 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, dar cu un golaveraj mai bun.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele