adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Leonard Doroftei, declaraţie emoţionantă despre dorul de România: „Îmi lipsesc şi înjurăturile!” +„Un articol urât: ‘Cerşetor sau impostor’”

Box Publicat de Răzvan Cîrceag pe 10 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20501381/1/doroftei.jpg

Fostul campion mondial la categoria semi-uşoară, Leonard Doroftei, s-a mutat în Canada în octombrie 2019, împreună cu toată familia sa. În cadrul unui interviu, fostul boxer a vorbit emoţionant despre România, punând accent pe dorul pe care-l simte.

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa... că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu. 

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu, sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău, eşti un erou. Nu merge chiar aşa! 

Acum sunt de 10 ori mai liniştit. Sunt bine! Sunt bine, sunt bine! Eu nu am făcut nimic ca să îmi recunoască oamenii ceva, eu am făcut sport! Am ieşit campion. Ce înseamnă recunoştinţă? Aici am greşit pentru că m-am lăsat manipulat. Eu am fost un copil plecat de jos care s-a trezit într-o lume mare. Normal că mai faci prostii, că nu eşti perfect”, a dezvăluit Leonard Doroftei, pentru as.ro. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele