Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Lesia Tsurenko îşi îndeamnă conaţionalele să le învingă “pe toate terenurile” pe sportivele din Rusia şi Belarus, la Roland-Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21134279/1/profimedia-0776190403.jpg

Jucătoarea ucraineană Lesia Tsurenko, locul 63 mondial, şi-a îndemnat conaţionalele, înainte de participarea la turneul de grand slam de la Roland-Garros, să le învingă pe sportivele din Rusia şi Belarus “pe toate terenurile”, informează AFP.

“Mesajul către toţi ceilaţi sportivi, înaintea Internaţionalelor Franţei, este mereu acelaşi: trebuie să mergem să le învingem pe toate terenurile”, a spus Tsurenko. “Nu are niciun sens ca sportivii ucraineni să abandoneze. Ce imagine am arăta?”.

Tsurenko s-a plâns şi faptul că sportivele ruse şi belaruse nu au arătat deloc că o susţin, deşi unele dintre ele îi erau prietene bune înainte.

“O singură persoană a venit să îmi vorbească în prima zi a războiului. Această persoaană avea lacrimi în ochi pentru că se întâmplă ceva atât de teribil”, a explicat sportiva.

“Astăzi, nicio jucătoare (rusă sau belarusă) nu îmi mai vorbeşte. Nu simt simpatie pentru niciuna dintre ele. Tot ce pot spune este că dacă ele suferă, noi suferim şi mai mult. Sunt multe moduri de a arăta că dezaprobi (invazia). Poţi să îţi schimbi cetăţenia sau să-ţi părăseşti ţara cu familia dacă îmi este teamă”, a adăugat ea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele