Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Lewis Hamilton cere schimbări la FIA după scandalul Wolff

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21416091/1/292878258-591280329033672-5587536378107461183-n.jpg

Lewis Hamilton a cerut vineri schimbări la organismul de conducere al Formulei 1, după ce el consideră că a fost un tratament "inacceptabil" faţă de soţia lui Toto Wolff, şeful echipei Mercedes, în legătură cu o presupusă încălcare a confidenţialităţii, relatează Reuters.

Septuplul campion mondial, care a terminat pe locul al treilea la general în acest sezon, a vorbit într-o conferinţă de presă înaintea galei de premiere de sfârşit de an organizată de FIA în Azerbaidjan.

"O săptămână cu adevărat dezamăgitoare să vedem că organismul de conducere al sportului nostru a încercat să pună la îndoială integritatea uneia dintre cele mai incredibile femei lider pe care le-am avut vreodată în sportul nostru", a declarat britanicul.

"Fără a pune întrebări, fără nicio dovadă. Şi apoi doar cerându-şi scuze la sfârşit, iar asta este inacceptabil”. "Există o luptă constantă pentru a îmbunătăţi cu adevărat diversitatea şi incluziunea în cadrul industriei, dar se pare că există anumite persoane din conducerea FIA care, de fiecare dată când încercăm să facem un pas înainte, încearcă să ne tragă înapoi, iar acest lucru trebuie să se schimbe."

Susie Wolff conduce campionatul feminin F1 Academy, la care participă toate echipele de Formula 1, şi îi raportează direct directorului general al Formulei 1, Stefano Domenicali.

Ea a declarat că a primit jigniri online după ce FIA a anunţat că analizează speculaţiile din presă privind transferul de informaţii confidenţiale între un director de echipă şi un angajat al Formulei 1.

Organismul de conducere a făcut un pas înapoi joi, după ce familia Wolff a fost identificată public ca fiind cea implicată şi după ce rivalii Mercedes au negat că ar fi depus vreo plângere împotriva vreunuia dintre ei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele