adplus-dvertising
Ultima oră
OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva
Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor Etapa 9 din Premier League e LIVE pe Prima Sport. Arsenal - Tottenham şi Man City - Man Utd sunt derby-urile rundei. Programul transmisiunilor
Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei Devis Mangia neagă acuzaţiile ce au dus la suspendarea sa din funcţia de selecţioner al Maltei
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”

Lewis Hamilton, investitor echipa de fotbal american Denver Broncos

Formula 1 Publicat pe 2 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20801652/1/kw.jpg


Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton s-a alăturat grupului de investitori care va finaliza cumpărarea echipei de fotbal american Denver Broncos la 9 august, informează ESPN.
 
Grupul este condus de Rob Walton, care a făcut anunţul cu privire la Hamilton: “Suntem încântaţi să îl primim pe septuplul campion mondial de Formula 1, Sir Lewis Hamilton, în grupul nostru de proprietari. El este un campion care ştie ce trebuie făcut pentru a conduce o echipă câştigătoare şi un avocat ferm al egalităţii globale, inclusiv în propriul său sport. Cu peste 100 de curse câştigate, Lewis este considerat unul dintre cei mai de succes piloţi de F1 ai tuturor timpurilor. Spiritul său şi standardul de excelenţă vor fi un plus pentru grupul de proprietari şi pentru organizaţia Broncos”, a precizat Walton.
 
În iunie, un grup condus de Walton, care îi include şi pe fiica lui Walton, Carrie Walton Penner şi pe soţul ei, Greg Penner, a ajuns la un aacord pentru a cumpăra Broncos cu 4,65 miliarde de dolari. Un vot al proprietarilor din NFL va avea loc în data de 9 august, pentru a aproba în mod oficial cumpărarea echipei de către grupul Walton-Penner. Printre investitorii cooptaţi s-ar număra şi fostul secretar de stat al SUA Condoleeza Rice.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele