Ultima oră
Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV Pleacă sau rămâne la Rapid? Viorel Moldovan a dezvăluit situaţia lui Rrahmani | VIDEO EXCLUSIV
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul LIVE TEXT | Serbia - Anglia 0-1! Bellingham deschide scorul
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova

Lewis Hamilton nu va fi amendat pentru că a purtat piercing în nas la Grand Prix-ul din Singapore

Formula 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20875581/1/profimedia-0727313069.jpg

Mercedes, echipa lui Lewis Hamilton, a fost amendată cu 25.000 de euro de către Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) ​​pentru că nu a raportat că pilotul său conducea cu un piercing în nas. Britanicul în schimb nu va fi sancţionat.

Convocat de oficialii FIA cu ocazia Grand Prix-ului din Singapore, Hamilton a oferit justificări medicale pentru piercing: "Lewis a spus că medicii lui l-au sfătuit să nu scoată piercing-ul pentru moment. Ca răspuns la o solicitare din partea comisarilor, echipa a prezentat un raport al medicului care confirmă declaraţia lui Hamilton".

"Am acest piercing la nas de ani de zile. De la inceputul anului am primit scutiri până găsesc o solutie. Am încercat să-l scot, dar m-am ales cu o infecţie. Medicii m-au sfătuit să-l păstrez. E o nebunie să fii nevoit să vorbeşti despre ceva atât de nesemnificativ", a declarat Hamilton la o conferinţă de presă.

Pe de altă parte, Mercedes, echipa britanică, va trebui să plătească o amendă de 25.000 de euro. Comisarii dau vina pe echipa condusă de Toto Wolff că nu a declarat că Hamilton a avut un piercing la nas în acest weekend la Singapore.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele