Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Liderul galeriei rapidiste, după incidentele din partida cu FCU Craiova. ”A fost totul premeditat!”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20856750/1/59449830-1193734027454493-892093062753288192-n.jpg

Liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungureanu a vorbit despre incidentele din partida FCU Craiova - Rapid.

Rapidistul e de părere că suporterii ”alb-vişinii” au fost provocaţi pe toată durata partidei şi de aceea au reacţionat după meci.

”Vreau şi eu să ştiu dacă există justiţie în ţara asta! Am fost provocaţi încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat şi ne-am susţinut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultras este cel mai preţios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!

Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază şi protecţie. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viaţa de zi cu zi o firmă de pază şi protecţie.

Avem şi noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor aşa ceva? Stewarzii care au stat în faţa galeriei Rapid au fost pregătiţi de război, cu căşti, bastoane, spray-uri.

Deci a fost totul premeditat! Ştiau că trebuie să fie pregătiţi pentru momentul în care maimuţoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi aşa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipaţi în acest mod.

Jandarmeria Română împreună cu stewarzii care vin la stadion au rolul de a apărea integritatea noastră a oamenilor care merg la stadion. Nu ca să ne gazeze şi să producă evenimente de aşa fel. Pentru că toate lucrurile de aseară au plecat de la o firmă de pază! L-au susţinut pe acel om al lor să facă acele rele!

Despre cazul Săpunaru mă limitez să spun că îl susţinem total şi vreau să transmit că pe stadionul Giuleşti nu aţi văzut la vestiare aşa ceva. Şi nici suporteri agresivi amestecaţi printre staff-ul echipei gazdă”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele