adplus-dvertising
Ultima oră
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore
Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”

Liderul galeriei rapidiste, după incidentele din partida cu FCU Craiova. ”A fost totul premeditat!”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20856750/1/59449830-1193734027454493-892093062753288192-n.jpg

Liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungureanu a vorbit despre incidentele din partida FCU Craiova - Rapid.

Rapidistul e de părere că suporterii ”alb-vişinii” au fost provocaţi pe toată durata partidei şi de aceea au reacţionat după meci.

”Vreau şi eu să ştiu dacă există justiţie în ţara asta! Am fost provocaţi încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat şi ne-am susţinut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultras este cel mai preţios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!

Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază şi protecţie. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viaţa de zi cu zi o firmă de pază şi protecţie.

Avem şi noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor aşa ceva? Stewarzii care au stat în faţa galeriei Rapid au fost pregătiţi de război, cu căşti, bastoane, spray-uri.

Deci a fost totul premeditat! Ştiau că trebuie să fie pregătiţi pentru momentul în care maimuţoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi aşa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipaţi în acest mod.

Jandarmeria Română împreună cu stewarzii care vin la stadion au rolul de a apărea integritatea noastră a oamenilor care merg la stadion. Nu ca să ne gazeze şi să producă evenimente de aşa fel. Pentru că toate lucrurile de aseară au plecat de la o firmă de pază! L-au susţinut pe acel om al lor să facă acele rele!

Despre cazul Săpunaru mă limitez să spun că îl susţinem total şi vreau să transmit că pe stadionul Giuleşti nu aţi văzut la vestiare aşa ceva. Şi nici suporteri agresivi amestecaţi printre staff-ul echipei gazdă”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele