Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest

Rapid Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21594506/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-25-09-2023-1.jpg

Trei suporteri, printre care liderul galeriei echipei Rapid Bucureşti, au fost arestaţi preventiv la dat de 15 martie, în dosarul în care procurorii anchetează introducerea pe stadioane a unor materiale pirotehnice.

Instanţa de judecată a admis, propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti pe numele lui Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Alături de acesta, au fost arestaţi preventiv alţi doi suporteri. Încă 12 persoane au fost plasate sub control judiciar în acelaşi dosar.

Liviu Ungureanu va ieşi din arest

După ce iniţial primise 30 de zile de arest, judecătorii au decis prelungirea sentinţei pentru încă 30 de zile. Astăzi, în ziua în care s-au împlinit cele 60 de zile de când a fost arestat, Liviu Ungureanu urmează să fie eliberat, fiind plasat sub control judiciar în perioada 16 aprilie – 14 iulie.

Daniel Niculae se află şi el sub urmărie penală

Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri, joi, 14 martie. Conform unor surse judiciare, preşedintele Rapidului are calitatea de suspect. Preşedintele Rapidului va fi cercetat în libertate într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional organizat.

 

La 11 zile distanţă, au fost publicate stenogramele care arătau că Daniel Niculae şi ”Bocciu” au purtat o discuţie telefonică ce a fost interceptată. Se pare că oficialul giuleştenilor i-a dat asigurări liderului suporterilor că centralul şi-a dat acordul pentru folosirea materialelor pirotehnice înainte de meci.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis vineri, 26 aprilie 2024, un comunicat prin care transmite începerea urmăririi penale a lui Daniel Niculae. Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre despre cazul lui Daniel Niculae şi a dezvăluit că preşedintele Rapidului ar putea primi pedeapsa maximă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele