Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Lionel Messi a lămurit discuţia privind participarea sa la Cupa Mondială din 2026

Staruri din fotbal Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21406842/1/profimedia-0824346044.jpg

La un an de la câştigarea titlului mondial cu Argentina, Lionel Messi a vorbit vineri seară despre posibilitatea de a juca la Cupa Mondială din 2026.

Intervievat la canalul argentinian Star +, căpitanul ”albiceleste” a recunoscut că îşi doreşte "mai mult ca niciodată" să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, dar că, "în mod realist, va fi dificil".

"Singurul lucru la care mă gândesc acum este să ajung la Copa America", a spus Messi.

Această competiţie, pe care a câştigat-o cu Argentina în 2021, va avea loc în iunie-iulie în Statele Unite, unde joacă acum Messi.

"După aceea, timpul va spune dacă voi fi sau nu la Cupa Mondială din 2026. Voi ajunge la o vârstă (39 de ani) care, în mod normal, nu mi-ar permite să joc. Am spus deja că nu credeam că voi fi acolo, iar oamenii au crezut că mă voi retrage după ultima Cupă Mondială, dar este exact invers. Acum îmi doresc să fiu acolo mai mult ca niciodată", a mai adăugat Lionel Messi.

De la câştigarea titlului mondial din 2022, Messi, 36 de ani, a repetat că viitorul la echipa naţională depinde de cum se simte, fără a se proiecta în viitor.

"Nu mă gândesc la Cupa Mondială şi nu spun 100% că nu voi fi acolo, pentru că se poate întâmpla orice. Având în vedere vârsta mea, cel mai normal ar fi ca eu să nu fiu acolo. Poate că vom avea rezultate bune la Copa America şi totul va fi pregătit pentru a continua. Poate că nu vom reuşi. În mod realist, va fi dificil. După atâţia ani de suferinţă, astăzi este cel mai special moment pe care l-am trăit vreodată şi vreau să mă bucur din plin de el, fără să mă gândesc la doi sau trei ani înainte. Ceea ce, în fotbal, este o perioadă foarte lungă", a spus căpitanul campioanei mondiale.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri