Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Lionel Messi în Premier League! Gigantul englez este dispus să facă orice pentru a-l aduce pe starul argentinian

Barcelona Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21115848/1/profimedia-0773396139.jpg

Lionel Messi este ca şi plecat de la PSG după ce clubul parizian a decis să îl suspende, în urma călătoriei sale neautorizate în Arabia Saudită. În aceste momente, starul argentinian ia în calcul să se întoarcă la Barcelona pentru un sezon şi să plece după aceea la Al Hilal, unde ar urma să devină jucătorul cel mai bine plătit din istoria fotbalului.

După un sezon bun individual în Franţa şi excepţional la nivel de echipă naţională, campionul mondial are mai multe oferte din care poate să aleagă. Presa londoneză notează că formaţia Chelsea a luat prim-planul pentru aducerea lui Lionel Messi în Premier League. ”Albaştrii” urmează să îi ofere lui Messi un salariu spectaculos, în speranţa în care Barcelona va întâmpina dificultăţi financiare pentru readucerea ”Puricelui” pe Camp Nou.

Ofertă incredibilă pentru Lionel Messi din Arabia Saudită

Arabia Saudită se pregăteşte să îi ofere campionului mondial argentinian, Lionel Messi, un contract anual de 400 de milioane de dolari pentru a juca în această vară în Saudi Pro League, informează Telegraph, citat de Bloomberg.

Acordul, care este negociat de tatăl lui Messi, ar depăşi cu mult contractul de peste 200 de milioane de dolari pe care Cristiano Ronaldo l-a semnat pentru a juca în Arabia Saudită, la Al Nassr, până în vara anului 2025.

Campionul mondial argentinian a fost suspendat marţi de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni, după ce a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Messi acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul.

Posibilul transfer al lui Messi ar fi cea mai recentă mişcare a Arabiei Saudite de a bulversa lumea sportului profesionist, notează Bloomberg. Pe lângă recenta semnătură a lui Ronaldo, ţara a finanţat liga LIV Golf, iar fondul său suveran de investiţii (PIF) a cumpărat clubul Newcastle United din Premier League.

Fondul suveran de investiţii saudit a luat în calcul, de asemenea, adăugarea unei curse de Formula 1 la investiţiile sale în sport, au declarat în ianuarie pentru Bloomberg News persoane familiare cu acest subiect.

Investiţiile PIF în sport şi în jocurile de noroc competitive - şi demersurile de a aduce evenimente sportive majore în regat - sunt parţial o încercare de a stimula puterea de influenţă saudită, în timp ce criticii spun că astfel de tranzacţii sunt "sportswashing", adică o încercare de a îmbunătăţi imaginea naţiunii şi de a distrage atenţia de la încălcările drepturilor omului.

Ruptura cu PSG este definitivă

Lionel Messi va pleca de la Paris Saint-Germain la finalul stagiunii curente, potrivit reputatului jurnalist italian, Fabrizio Romano.

Romano susţine că tatăl lui Messi, Jorge, care reprezintă interesele starului argentinian, a anunţat deja de o lună conducerea parizienilor de dorinţa ”Puricelui” de a părăsi gruparea de pe ”Parc des Princes”.

Gazetarul italian menţionează, de asemenea, că momentul rupturii dintre Messi şi PSG s-a produs odată cu hotărârea campionului mondial de a renunţa la actuala sa echipă.

”BREAKING : Messi va părăsi PSG! Fără dubii: Faptul că Lionel Messi va pleca de la PSG la finalul sezonului reprezintă o decizie confirmată. Tătăl lui Leo, Jorge, a comunicat deja hotărârea către Paris Saint-Germain cu o lună în urmă.

PSG l-a suspendat pe Messi începând de azi pentru următoarele două săptămâni după călătoria sa în Arabia Saudită. Se pare că relaţia între ambele părţi a fost stricată după decizia lui Messi de a nu continua la PSG pentru următorul sezon.

Unde îl vezi pe Messi evoluând din stagiunea viitoare?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Fabrizio Romano.

În aceste momente, potrivit informaţiilor publicate în presa internaţională, Barcelona este favorită să îşi aducă înapoi simbolul pe ”Camp Nou”. 

31 de goluri şi 34 de pase de gol a reuşit Lionel Messi pentru PSG în 71 de meciuri oficiale. Messi a câştigat alături de ”roş-albaştrii” Franţei două trofee: Ligue 1 şi Supercupa din ”Hexagon”.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele