Ultima oră
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!

Lionel Messi rămâne la FC Barcelona. Contract pe două sezoane pentru starul argentinian

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20263679/1/messi.jpg

Lionel Messi (34 de ani) rămâne la Barcelona. Starul argentinian urmează să semneze un contract pe două sezoane. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Romano.

Cei de la COPE au scris că Messi i-a comunicat preşedintelui catalanilor, Joan Laporta, că este dispus să accepte micşorarea salariului pentru a rămâne la Barcelona cel puţin până în 2022.

„Telenovela Messi la Barcelona e aproape de sfârşit. Argentinianul urmează să semneze prelungirea contractului.

Conducerea catalanilor şi reprezentanţii lui Messi sunt încrezători că vor anunţa noul acord, valabil până în 2023, săptămâna viitoare. Se pun la punct ultimele detalii”, a scris celebrul jurnalist, pe pagina sa de Twitter.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele