Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Lionel Messi va decide în următoarele ore unde va juca în sezonul următor. Ce şanse sunt penru o revenire la Barcelona

Barcelona Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21215682/1/profimedia-0773396139.jpg

Lionel Messi este aşteptat să decidă în următoarele ore unde va juca fotbal în sezonul următor. Singurul lucru care pare sigur este că nu va fi la Barcelona, scrie BBC.

Messi nu şi-ar fi dorit nimic mai mult decât să se întoarcă în locul care i-a fost casă încă de când a părăsit Argentina, la vârsta de 12 ani, în căutarea visului său fotbalistic.

Dar tabăra sa a transmis Barcelonei că decizia privind viitorul său este iminentă şi că nu mai poate aştepta o propunere din partea lor, care nu a sosit, în ciuda promisiunilor formaţiei catalane. 

În vârstă de 35 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale îşi doreşte să rămână în Europa, dar, după ce s-a decis că va părăsi Paris St-Germain în această vară, ofertele care de pe continent nu au fost suficient de atractive.

În Arabia Saudită există oficiali guvernamentali care lucrează deja la sosirea sa. Aceştia au fost anunţaţi că Messi a acceptat o ofertă foarte avantajoasă de la Al-Hilal şi se pregătesc pentru mutare. Aceasta ar putea fi pur şi simplu tabăra sa care se pregăteşte pentru decizia sa  sau este cea mai atractivă propunere pentru jucător.

Echipa americană Inter Miami este o altă opţiune, deşi un acord de împrumut între ei şi Barcelona - în care el ar ajunge temporar la clubul catalan - nu este în cărţi.

Momentul şi anunţul deciziei sale vor fi decise de noul său club.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele