Ultima oră
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”

Silkeborg - FCSB 5-0. No comment!

FCSB Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20877263/2/cfr-cluj-fcsb.jpg

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 0-5, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci din Grupa B din Conference League.

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul. Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24 lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalti, pentru joc periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă.

Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

  • SILKEBORG: Larsen – Sonne (Oestrom 67), Salquist, Felix, Engel – Thordarson (Gojani 76), Brink, Klynge – Jorgensen (Dahl 82), Helenius (Adamsen 67), Kusk (Tengstedt 67). ANTRENOR: Kent Nielsen
  • FCSB: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea – Dulca (Radaslavescu 46), Oaidă (Bouhenna 87) - Miculescu, Dumiter (Musi 46), Oct. Popescu – B. Rusu (I. Stoica 46). ANTRENOR: Nicolae Dică

După trei etape din Grupa B, FCSB se află pe ultimul loc, cu 1 punct. În celălalt meci al grupei, West Ham a trecut cu 1-0 de Anderlecht, cu un gol marcat de Gianluca Scamacca în minutul 79.

Clasamentul grupei:

  1. West Ham – 9 puncte
  2. Anderlecht – 4 puncte
  3. Silkeborg – 3 puncte
  4. FCSB – 1 punct

Meciul în format live-text 

Silkeborg - FCSB 5-0 (Klynge 3; Kusk 8; Helenius 35-pen; Thordarson 58; Adamsen 71) 

Echipele de start: 

  • Silkeborg: Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson, Brink, Klynge - Jorgensen, Helenius (cpt.), Kusk
    Rezerve: Hedvall, Andersen - Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch
  • FCSB: Târnovanu - Boboc, Haruţ, Dawa, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu (cpt.) - Bg. Rusu
    Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Bouhenna, Şerban, Radaslavescu, I. Stoica, Musi

Min. 90+2: Final de meci! FCSB e spulberată de Silkeborg. 

Min. 87: Echipa gazdă revine în atac în câteva rânduri, vrea să îi dea scor de tenis formaţiei lui Nicolae Dică, dar nu nimereşte ţinta. Ianis Stoica trage de la aproximativ 22 de metri, puţin peste poartă.

Min. 82: La un pas de 0-6! Tengstedt e blocat în ultimul moment de Dawa.

Min. 77: Se joacă la trecerea timpului, ambele echipe pasează fără să forţeze prea mult.

Min. 71: GOOOL Silkeborg! Adamsen, intrat pe parcurs, punctează şi el şi face 5-0.

Min. 62: Fanii români din tribune strigă ”ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”.

Min. 58: GOOOL Silkeborg! Umilinţă pentru FCSB, marchează şi Thordarson, la capătul unei faze la care apărarea vicecampioanei României e depăşită ca în curtea şcolii.  

Min. 46: Se reia meciul! Trei schimbări la pauză pentru FCSB: intră Radaslavescu, Musi şi Stoica, ies Dulca, Dumiter şi Rusu.

Min. 45+1: Final de primă parte! Singurul plus pentru FCSB e susţinerea fanilor, care sunt la înălţime. Îi încurajează pe bucureşteni chiar şi la 0-3.

Min. 43: Fără mari ocazii la cele două porţi în ultimele minute, gazdele sunt conştiente că mai pot pierde cu greu acest meci, dată fiind şi evoluţia modestă a FCSB-ului.

Min. 35: GOOOL Silkeborg! Helenius bate de la 11 metri şi transformă. Trimite în stânga, Târnovanu sare în dreapta.

Min. 34: Penalty pentru Silkeborg. Miculescu îl loveşte cu piciorul în cap pe Helenius şi arbitrul arată punctul cu var.

Min. 28: FCSB încearcă să reducă din diferenţă cu şuturi de la distanţă. Două dintre execuţii îi aparţin lui Marco Dulca, dar nu găseşte ţinta. 

Min. 23: Klynge marchează din nou, dar se semnalizează offside. Pe reluare, poziţia în afara jocului nu e atât de clară, e o fază la limită.

Min. 22: La un pas de 3-0 Silkeborg! Jorgensen scapă singur cu Târnovanu, după o pasă prin centrul apărării FCSB-ului, îl driblează pe portar dar intră în unghi. Încearcă apoi să paseze în careu, dar fundaşii lui Dică rezolvă situaţia.  

Min. 17: FCSB are posesia de câteva minute, dar nu reuşeşte atacuri periculoase. Nordicii rezolvă destul de uşor fazele. Echipa lui Dică atacă previzibil şi mizează pe mingi în benzi, care fie aduc centrări slabe, fie sunt încercate incursiuni în careu.

Min. 8: GOOOL Silkeborg! Start excelent de meci pentru nordici, Kusk trage de la 20 de metri, mingea îl atinge pe Dawa şi intră în poartă.

Min. 3: GOOOL Silkeborg! Jorgensen marchează din careu, cu un şut din alunecare, la o fază la care Dawa e depăşit destul de uşor.

Min. 3: FCSB începe bine partida, stă sus, are posesia, pasează în viteză. Fanii bucureştenilor domină fondul sonor, iar la atacurile lui Silkeborg se aud huiduieli din tribune.

Min. 1: Începe partida! 


FCSB se află pe poziţia a treia în grupă, în urma egalului din runda trecută 0-0, cu Anderlecht şi a înfrângerii 3-1, în faţa lui West Ham. ”Roş-albaştrii” trebuie să obţină cel puţin patru puncte din ”dubla” cu echipa din Danemarca pentru a putea spera la calificarea din grupe. Nicolae Dică a reuşit a doua victorie în campionat, 3-2, în faţa lui FC Argeş, dar FCSB se află doar pe poziţia a 13-a. 

De cealaltă parte, Silkeborg stă mai bine în campionat decât formaţia bucureşteană şi de află pe poziţia a 4-a. În Conference League lucrurile nu stau la fel de bine pentru danezi, care nu au reuşit să adune niciun punct din cele două jocuri, ambele pierdute, 3-2, cu West Ham şi 1-0, împotriva lui Anderlecht.

Echipa pe care Nicolae Dică ar putea să o trimită în teren împotriva lui Sikeborg: Târnovanu – Creţu, Haruţ, Dawa, Boboc – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, B. Rusu, Oct. Popescu.

”De acum vom da totul în campionat”. Gigi Becali centrează obiectivul principal pe Superliga

”De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri, pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa, şi în campionat. Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht.

Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul. Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic.

Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea. După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate”, a explicat Becali, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele