Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

LIVE VIDEO | A început fiesta în Buenos Aires! Milioane de fani sărbătoresc alături de campionii mondiali

CM 2022 Publicat pe 20 dec 2022
mail-share icon Email


Naţionala Argentinei a plecat de la baza Ezeiza şi şi-a început periplul prin Buenos Aires, pentru a sărbători titlul mondial alături de oamenii care au ieşit foarte devreme în stradă pentru a fi aproape de idolii lor.
La ora locală 11:45, autocarul descoperit a părăsit incinta federaţiei cu jucătorii relaxaţi, cu trofeul alături, îmbrăcaţi în tricourile cu trei stele şi împărţind un "viajero".
 
"Viajero" este o băutură, care conţine în general alcool (poate fi lichior cu cola sau vin roşu). care se prepară într-o sticlă de plastic tăiată în jumătate şi cu marginile arse cu o brichetă pentru a înmuia plasticul şi a nu tăia buzele.
 
În spatele autobuzului se aflau liderii echipei: Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi.
 
Potrivit Clarin şi Ole, din motive de securitate, autocarul descoperit nu va mai trece pe la Obelisc şi nici la sediul Preşedinţiei Argentinei, Casa Rosada.
 
Sute de mii de persoane se află pe străzile din Buenos Aires şi îşi salută idolii, care au adus Cupa Mondială în Argentina după 36 de ani.
mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele