Ultima oră
VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă VIDEO | Tottenham - Manchester City 0-2! Victorie importantă pentru trupa lui Guardiola! Drăguşin a fost integralist şi a avut o prestaţie solidă
Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad Antrenorul Marcelo Gallardo va pleca de la Al-Ittihad
VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva VIDEO | Zidul Drăguşin! Românul a intervenit fabulos cu capul la şutul trimis de Bernardo Silva
VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului VIDEO | A încercat să intre în istorie! Ianis Hagi a vrut să îi dea gol lui Real Madrid de la mijlocul terenului
VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu VIDEO | UBT Cluj - CSM Oradea 74-69. Campioana în exerciţiu mai face un pas spre un nou titlu
VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă VIDEO | Real Madrid - Alaves, 5-0! Recital oferit de elevii lui Carlo Ancelotti! Ianis Hagi, prestaţie solidă

VIDEO | CFR Cluj – FCSB 1-1. Rezultat perfect pentru Farul Constanţa, care face un pas mare către titlu. Golul serii a fost marcat de Florinel Coman

Superliga Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21088467/2/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-09-04-2023.jpg

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Clujenii au cerut penalti chiar în minutul 1, când au reclamat că Iulian Cristea a comis henţ în careu. În minutul 19, gazdele au deschis scorul, la o minge respinsă de Târnovanu, Bîrligea a înscris din careu. Bucureştenii au egalat în minutul 68, când Florinel Coman a marcat dintr-o lovitură liberă executată perfect. În minutul 90, arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol al lui Omrani, pentru ofsaid, după ce a fost consultat sistemul VAR.

CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 35 de puncte, la patru puncte distanţă de lider, Farul Constanţa. FCSB are 34 de puncte şi este pe locul 3.


CFR Cluj – FCSB 1-1 (Bîrligea 19) // (Coman 68)

Echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Burcă, Yuri, Braun - Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi - Janga, Bîrligea 

Rezerve: Sava - Peteleu, Ţîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica 

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Şut - Miculescu, Compagno, Coman 

Rezerve: Vlad - Creţu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea 

Min 90+6. Final de meci!

Min 90+1. Omrani a trimis mingea în poartă, dar fanionul a fost ridicat de la margine!

Min 82. Ocazie mare FCSB! Florinel Coman a ridiculizat mai mulţi jucători de la CFR, şi-a făcut mingea pe şut, dar balonul nu a prins spaţiul porţii!

Min 68. GOOOOOOL FCSB! Florinel Coman execută o lovitură liberă la colţul scurt, iar mingea intră superb în poartă!

Min 50. Fază suspectă de penalty! CFR ar putea primi o lovitură de la 11 metri!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45+3. Final de primă repriză!

Min 45+2. Ocazie imensă FCSB! După ce Florinel Coman a centrat în faţa porţii, Miculescu a reluat către poartă, dar portarul CFR-ului a avut o paradă incredibilă. 

Min 31. Ocazie mare CFR! Krasniqi trage la poartă din careu, dar portarul FCSB-ului are o nouă intervenţie bună!

Min 19. GOOOOOL CFR! Târnovanu a reuşit să respingă o lovitură cu capul în faţa porţii, de unde Bîrligea trimite în poartă!

Min 17. Ocazie mare CFR! Bîrligea trage la poartă, dar Târnovanu are din nou o paradă bună!

Min 13. Ocazie CFR! Janga trage din careu, iar Târnovanu respinge în corner!

Min 11. Ocazie CFR! Muhar trage spectaculos din afara careului, dar mingea nu prinde cadrul porţii!

Min 1. A început meciul!


CFR Cluj a făcut doar 1-1 cu Universitatea Craiova, la finalul unei confruntări în care Dan Petrescu nu a fost mulţumit de jucătorii săi. În acest interval, până la partida cu FCSB, ardelenii au disputat şi duelul din sferturile Cupei României, cu FC Argeş, joi, scor 1-0.

FCSB a reuşit o victorie la limită în runda trecută de campionat, 2-1 pe terenul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce a fost condusă. Anterior a făcut şi ea remiză cu Universitatea Craiova, pe Arena Naţională, tot 1-1.

Referitor la situaţiile din clasament, CFR Cluj are un plus de un punct peste FCSB, 34 la 33.

CFR şi FCSB, probleme de lot înaintea derby-ului din Ardeal! 

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un derby care va fi LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Din păcate pentru ambele formaţii, există probleme de lot şi riscă să nu mizeze pe câteva dintre piesele de bază. Veşti proaste pentru Dan Petrescu, dar şi pentru stafful tehnic al lui Mihai Pintilii.

Referitor la gazdele de duminică, pentru CFR Cluj sigur nu vor juca Nana Boateng şi Mario Camora, iar Ciprian Deac este cu semnul întrebării. Informaţia a fost confirmată de Cristi Balaj, care dă astfel o veste proastă fanilor campioanei, în faţa, poate, celui mai important meci al sezonului, derby-ul cu FCSB.

Va fi o partidă dificilă. Mereu a fost şi va fi un meci de urmărit jocul cu FCSB. Avem absenţe importante şi din păcate nu ne vom putea baza pe anumiţi jucători. E semn de întrebare la Deac. Nu joacă Camora, Boateng. Deja vorbim de piese şi jucători foarte importanţi.

Eu zic ca nu vor juca. Camora nu joaca precis. Boateng are şanse 10-20% şi la Deac nu ştim. Pot apărea surprize oricând. Face tratament. La noi, când vorbesc de tratament, tratament kineto, înseamnă şi pregătire în zona sălii fitness în încercarea de a menţine ce ai câştigat până acum.

Dar mai degrabă este nu. Eu am încredere în jucătorii pe care îi avem. Şi în cei care îi vor înlocui pe cei nominalizaţi. Am încredere pentru că am alcătuit un lot echilibrat”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

FCSB nu va miza, aproape sigur, pe Octavian Popescu, el urmând să rămână chiar în Bucureşti, să nu facă nici măcar deplasarea la Cluj. Cu semnul întrebării este Adrian Şut, iar Mihai Stoica a declarat că nu va juca dacă nu va fi apt sută la sută.

Octavian Popescu are şanse foarte mari să nu facă deplasarea la Cluj.

Adrian Şut e bine, dar încă nu e la sută la sută. Sperăm să fie. Oricum, vor juca doar fotbaliştii care sunt sută la sută. Am avut emoţii mari de tot. A suferit o entorsă, dar a fost una uşoară. Nu a fost ca cea suferită de Tavi Popescu la naţională”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Echipele probabile:

  • CFR Cluj (4-3-3): Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Peteleu - C. Deac, Muhar, Petrila - Yeboah, Janga, E. Krasniqi
  • Rezerve: R. Sava, Cvek, Ţîru, Hoban, Bârligea, Kolinger, M. Bordeianu, Braun, Maglica
  • Absenţi: Bălgrădean, Boateng, Camora (accidentaţi)
  • Antrenor: Dan Petrescu
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad, V. Creţu, Haruţ, Oct. Popescu, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Radaslavescu
  • Absent: Panţâru (accidentat)
  • Antrenor: Elias Charalambous
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele