Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

LIVE VIDEO ǀ CS Mioveni - FC ”U” Craiova 2-2! Gazdele puteau să câştige meciul. Oaspeţii au rămas în 10, în minutul 83

CS Mioveni Publicat pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20874398/3/cs-mioveni-fc-u-craiova-superliga-superbet-1-10-2022.jpg

Formaţia CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei FC Universitatea Craiova 1948, în etapa a XII-a din Superliga de fotbal, în direct la Prima Sport 2.

Pentru CS Mioveni au marcat Buziuc (5, 29), iar pentru craioveni au punctat Achim (11) şi Ganea (38).

  • CS Mioveni: I. Popescu - Al. Iacob, Scarlatache, Balaur - Oancea (Rădescu '46), Lixandru (Kabananga '80), Buziuc (Coşereanu '57), Vl. Pop, R. Trif - Blănaru (Carnat '70), Krasniqi (Burlacu '80). Antrenor: Flavius Stoican
  • U Craiova 1948: R. Popa - G. Enache, A. Duarte, Paramatti, Al. Negru - Asamoah, Vl. Achim (Marquet '47) - Sidibe (Chiţu '61), Bauza, Bahassa (Van Durmen '61)- G. Ganea (Blănuţă '78). Antrenor: Marius Croitouri
  • Rezerve: R. Mogoşanu, R. Grigore, Van Durmen, D. Albu, Marquet, I. Zanfir, Chiţu, D. Croitoru, Blănuţă
  • Cartonaşe galbene: Blănaru (25), Lixandru (47)
  • Cartonaş roşu: Blănuţă (84)
  • Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Vladimir Urzică, Ferencz Tunyogi – Andrei Antonie
  • Arbitri VAR: Sorin Costreie, Valentin Avram
  • Observatori: Irina Mîrţ, Ştefan Popa

Meciul a început cu o întârziere de 30 de minute, din cauza unor probleme la nocturnă.

Tot sâmbătă se mai joacă meciul CFR Cluj - Petrolul Ploieşti.


LIVE VIDEO ǀ CS Mioveni - FC ”U” Craiova 2-2 (Buziuc 5, 29 / Achim 11, Ganea 37), ACUM, la Prima Sport 2.

Echipele de start:

  • CS Mioveni: I. Popescu - Al. Iacob, Scarlatache, Balaur - Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif - Blănaru, Krasniqi
  • Rezerve: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga
  • Absent: Antal (accidentat)
  • Antrenor: Flavius Stoican
  •  
  • FC ”U” Craiova: Popa - Enache, Paramatti, Duarte, Negru - Achim, Asamoah - Sidibe, Bauza, Bahassa - Ganea 
  • Rezerve: Mogoşanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chiţu, Blănuţă
  • Absenţi: K. Papadopoulos, Baeten (suspendaţi), G. Iancu (accidentat)
  • Antrenor: Marius Croitoru

Min. 90 + 5: Fluier final! CS Mioveni - FC ”U” Craiova se termină 2-2!

Min. 83: Blănuţă (FC ”U” Craiova) vede cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul aplicată în figură lui Scarlatache. 

Min. 52: Bară pentru CS Mioveni semnată de Krasniqi! Faza construită de elevii lui Flavius Stoican se aseamănă cu primele două goluri.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: Final de primă repriză! La pauză scorul este 2-2!

Min. 37: GOL FC ”U” Craiova! Ganea îşi trece în cont primul gol în tricoul oltenilor, cu o execuţie de calitate. 

Min. 29: GOL CS Mioveni! Buziuc atacă foarte bine la prima bară şi îşi trece în cont dubla cu o execuţie fină de atacant veritabil. 

Min. 11: GOL FC ”U” Craiova! Achim egalează dintr-un voleu absolut superb. Reuşita a fost validată de către VAR, după o consultare de aproape două minute. 

Min. 5: GOL CS Mioveni! Buziuc deschide scorul cu poarta goală, la o fază în care defensiva oltenilor şi-a arătat limitele. 

Update 19:30: Meciul a început după o amânare de 30 de minute din cauza unei defecţiuni a instalaţiei de nocturnă. 

Update 19:25: Jucătorii s-au întors pe teren, iar partida va începe după ce aceştia îşi vor termina încălzirea. 

Update 19:20: În aceste momente, nocturna pare să fi fost reparată, iar partida să înceapă în cele din urmă. 

Update 19:05: Startul meciului se amână din cauza faptului că nocturna stadionului din Mioveni a picat. Jucătorii sunt trimişi la vestiare. S-a dat drumul la generator, în încercarea remedierii situaţiei. În caz contrar, CS Mioveni va pierde meciul la masa verde. 


CS Mioveni – FC ”U” Craiova, duel contând pentru etapa a 12-a din Superligă, se joacă sâmbătă, începând cu ora 19:00. Partida este transmisă în direct de către Prima Sport 2, iar cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR sau alte momente interesante vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, meciul poate fi urmărit accesând platforma PrimaPlay.ro.

După 11 etape, CS Mioveni se află într-o situaţie asemănătoare ca în stagiunea precedentă, într-o uşoară scădere faţă de finalul acesteia, în care a reuşit totuşi să evite chiar şi meciurile de baraj pentru supravieţuirea în primul eşalon. Mioveni a câştigat doar 6 puncte şi este penultima clasată ocupând locul 15. Doar Chindia Târgovişte, cu 3 puncte şi un meci în minus, stă mai rău în clasament.

De cealaltă parte, FC ”U” Craiova se află într-o uşoară creştere faţă de sezonul trecut. Venirea lui Marius Croitoru a reuşit să facă, cel puţin pentru moment, formaţia din Bănie să aibă argumente pentru a spera să prindă play-off-ul, spre deosebire de ediţia trecută a Ligii 1 în care a fost o echipă din play-out, ce a căutat să evite barajul. Oltenii, clasaţi pe locul 9, au adunat 14 puncte în 11 meciuri, cu 3 mai puţine decât ocupanta locului 6, Petrolul Ploieşti.

Runda trecută, FC ”U” Craiova a pierdut cu 1-0 în deplasare la FC Voluntari, în timp ce CS Mioveni a cedat cu 2-1 pe terenul Rapidului. Golaverajul oltennilor este de 12-11, în timp ce argeşenii au marcat de 6 ori, dar au repus mingea la centrul terenului de 16 ori. În ceea ce priveşte forma din ultimele 5 meciuri, FC ”U” Craiova a învins de două ori, a fost înfrântă tot la fel, iar o singură partidă s-a terminat la egalitate (Î-V-E-V-Î). CS Mioveni a legat două eşecuri consecutive, a bifat acum trei runde singurul său succes din campionat, înainte având alte două remize la rând.

  • Ediţia precedentă, cele două grupări s-au întâlnit de 3 ori. În turul sezonului regular, CS Mioveni a învins cu 1-0 pe teren propriu. În retur, acasă la FC ”U” Craiova, rezultatul a fost o remiză albă, iar meciul din play-out s-a disputat pe terenul oltenilor şi s-a terminat tot la egalitate (1-1). 
mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele