Ultima oră
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!
“Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou “Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou
Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European

VIDEO | Sepsi, joc perfect şi victorie convingătoare cu CSKA Sofia! Formaţia din Sfântu Gheorghe, cu un pas în turul 3 al Conference League

Conference League Publicat pe 27 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21264598/2/cska-sepsi.png

Sepsi OSK a învins joi seara, în deplasare, scor 2-0, echipa bulgară CSKA Sofia, într-un meci contând pentru prima manşă din turul al doilea de calificare din Conference League. Confruntarea s-a văzut în direct la Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro.

Pe Stadionul Bulgarska Armiya, la Sofia, Sepsi a avut ocaziile primei reprize. În minutul 27, la pasa în careu a lui Andres Dumitrescu, Safranko nu a putut ajunge la minge înaintea portarului Busatto, care a reţinut balonul în careul mic. Cosmin Matei a scăpat pe contraatac în minutul 29, dar a intrat în careu, singur cu portarul şi s-a complicat.

Marius Ştefănescu a avut şi el două şanse mari, în minutele 41 şi 60, pentru ca în minutul 68 să vină şi golul oaspeţilor. A fost un contraatac la care patru jucători covăsneni - Ştefănescu, Rondon, Roland Varga şi Nicolae Păun au colaborat pentru ca Sepsi să deschidă scorul, după ce Păun i-a furat balonul unui Busatto nesigur.

Acelaşi Busatto a greşit decisiv în minutul, când a ieşit cu balonul la picior, Rondon l-a deposedat, i-a pasat lui Roland Varga, iar acesta a şutat cu boltă, de la distanţă, stabilind scorul final. Pe final echipa română a mai trimis de două ori în bară, prin şutul lui Damaşcan (min. 88) şi la lovitura de cap a lui Ninaj (min. 89).

Victorie cu 2-0 pentru Sepsi, care aşteaptă fără mari emoţii returul de săptămâna viitoare, de la Sf. Gheorghe.

  • CSKA SOFIA: Busatto - Mahmutovic, Koch (Sanyang 76), Cordoba - Turitsov, Carreazo, Lindseth (Shopov 76), Vion (Shaghoyan 75) - Heintz - Phaeton, Nazon (Estrada 66). ANTRENOR: Sasha Ilic.
  • SEPSI: Niczuly – Aganovic (Ninaj 57), D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - Alimi, N. Păun - M. Ştefănescu (Damaşcan 84), C. Matei (R. Varga 67), I. Gheorghe (Francisco Junior 84) – Safranko (Rondon 67). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Golurile marcate de Sepsi 


CSKA – Sepsi 0-2 (Păun 68, Varga 81) 

Echipele de start:

  • CSKA Sofia: Busatto - Mahmutovic, Koch, Cordoba - Turitsov, Carreaza, Lindseth, Vion - Heintz - Phaeton, Nazon
    Rezerve: Orlinov, Evtimov - Sanyang, H. Petrov, Shopov, Shaghoyan, Chorbadzhiyski, Donchev, Antonov, Papazov, Estrada
    Antrenor: Sasha Ilic
  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Dumitrescu - Alimi, N. Păun - M. Ştefănescu, C. Matei, I. Gheorghe - Safranko
    Rezerve: D. Moldovan, Gedo - Damaşcan, Oroian, Francisco Junior, Oteliţă, A. Nistor, Kallaku, Ninaj, R. Varga, Rondon
    Antrenor: Liviu Ciobotariu

Min. 90+6: Final de meci! Sepsi se impune cu 2-0! 

Min. 89: Sepsi loveşte de două ori bara în doar câteva secunde! Damaşcan trage în transversală de la distanţă, iar în urma cornerului reieşit Ninaj trimite cu capul în bară.

Min. 81: GOOOL Sepsi! Gafă incredibilă a portarului bulgarilor, care iese greşit din poartă, la distanţă mare de careul propriu. Vaga îi fură migea, trage de la 25 de metri şi marchează.

Min. 68: GOOOL Sepsi! Păun deschide scorul cu un şut din apropiere, din careu, după ce execuţia lui Varga e respinsă de portar, în faţă.

Min. 60: Sepsi scapă pe contraatac, dar Ştefănescu, în momentul în care intră în careu, e blocat prin alunecare de un adversar. La fel ca Matei în prima repriză, şi el se mişcă lent şi întârzie şutul.

Min. 52: Posesie împărţită până acum, în primele minute din repriza secundă. Sepsi construieşte greu, dar nici CSKA nu se descurcă mai bine. Ritm vizibil mai scăzut cumparativ cu primele 25-30 de minute ale primei reprize.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+2: Final de primă repriză în Bulgaria! 

Min. 29: Matei ratează incredibil! Scapă singur cu portarul, dar întârzie şutul şi e blocat de fundaşi până la urmă.

Min. 27: Primul cartonaş galben, în dreptul lui Sepsi. Alimi faultează în apropierea centrului terenului şi e sancţionat.

Min. 20: Incursiune bună pentru bulgari! Heintz e angajat în careu, dar şutul său, din prima, e respins în corner de Dumitrescu. Urmează un corner, dar nu e mare pericol pentru Sepsi.

Min. 15: CSKA începe să pună stăpănire pe joc, are posesia, Sepsi iese destul de greu din propria jumătate. Cu toate acestea, bulgarii nu au o posesie progresivă, sunt departe de poarta lui Sepsi.

Min. 9: Se joacă pe contre, de la un careu la altul, dar fără şut periculos la vreuna din porţi. Meciul are ritm, pase rapide, acţiuno în viteză.

Min. 1: Începe partida din Bulgaria! 


Sepsi a înregistrat un egal în prima etapă din Superliga, scor 0-0 în faţa lui Rapid şi o victorie cu 1-0 în a doua rundă cu FCU Craiova. Covăsnenii au terminat sezonul trecut pe locul 6 în campionat, dar au câştigat Cupa României, trofeu ce le-a garantat un loc în preliminariile Conference League.

De cealaltă parte CSKA Sofia a încheiat campionatul în Bulgaria pe locul doi, la doar un punct de ocupanta primei poziţii, Ludogorets. Formaţia bulgară are rezultate identice în campionat cu Sepsi, 0-0 în prima rundă şi o victorie cu 1-0 în al doilea meci.

Dacă va trece de CSKA Sofia, Sepsi o va întâlni pe câştigătoarea dintre Turpedo Kutaisi (Georgia) şi Aktobe (Azerbaidjan), cu primul meci pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt