Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

LIVE VIDEO | Dinamo - Sepsi 1-3. Covăsnenii stopează seria fastă a ”câinilor”

Sepsi OSK Publicat pe 1 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20619914/3/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-1-03-2022.jpg


Sepsi Sfântu-Gheorghe s-a impus pe terenul celor de la Dinamo, cu scorul de 3-1. Deşi ploaia a căzut puternic pe toată durata partidei, cele două formaţii au făcut un meci spectaculos.
 
Ştefănescu a deschis rapid scorul, dar Patriche a egalat la ultima fază a primei reprize. Sepsi a rămas fără portarul Niczuly, acesta s-a accidentat serios la un deget şi a trebuit schimbat. Chiar şi aşa, elevii lui Bergodi au forţat şi au reuşit să puncteze de două ori în actul secund, prin Ninaj şi Ashkovski.
 
Clasamentul din Casa Liga 1 este următorul: 1. CFR Cluj - 70 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 48, 4. FC Voluntari - 47, 5. FC Botoşani - 46, 6. Farul - 45, 7. FC Argeş - 42, 8. UTA - 37, 9. Rapid - 37, 10. Sepsi - 36, 11. Chindia - 32, 12. FC U Craiova – 30, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Gaz Metan Mediaş - 14, 16. Academica Clinceni - 11.

Dinamo - Sepsi 1-3 (Patriche 45+4 / Ştefănescu 11, Ninaj 52, Ashkovski 90+4), în direct pe Look Sport

Echipele de start:
  • Dinamo: Cristiano - Moura, Ehmann, Patriche, St. Filip - Carp, Pierret - Torje, Rodriguez, Grădinaru - Vl. Morar
  • Sepsi: Niczuly - Dimitriov, Ninaj, Dumitrescu, Ispas - Ştefănescu, Păun, Eder - Bărbuţ, Luckassen, Damaşcan

Minutul 90+4: Fluier final! Sepsi se impune pe terenul lui Dinamo, cu 3-1.

Minutul 90+3: GOL Sepsi! Dinamo atacă furibund în speranţa unui punct, adversarii pleacă pe contraatac, iar Ashkovski profită de incapacitatea de repliere a ”câinilor” şi înscrie.

Minutul 56: Ştefănescu este foarte aproape de ”dublă”, dar execuţia sa în forţă de la 20 de metri trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 52: GOL Sepsi! Lovitură de colţ din partea stângă. Dumitrescu deviază foarte bine până la Ninaj, care înscrie cu capul din câţiva metri, după o eroare de marcaj mare a dinamoviştilor. Este primul gol pentru fundaşul central slovac în Casa Liga 1.

Minutul 45+4: GOL Dinamo! Torje ratează de la 11 metri. Execuţia sa a lovit bara. Balonul se duce în partea dreaptă, unde era Rodrigurez, această trimite în careu, Patriche se înalţă peste un adversar şi restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap din 4 metri.

Minutul 45+1: Torje reia din lovitură liberă de la 20 de metri puţin pe lângă poartă. Mingea a fost deviată uşor de zid.

Minutul 40: Lovitură pentru Sepsi. Niczuly se accidentează şi nu mai poate continua. În locul său este trimis Began. Rămâne de văzut cum îi va afecta lipsa titularului incontestabil dintre buturi pe covăsneni.

Minutul 18: Şansă mare ratată de Dinamo. Grădinaru rezistă din marcajul unui adversar şi trimite pe jos din marginea careului. Balonul loveşte stâlpul stâng al porţii lui Niczuly.

 

Minutul 11: GOL Sepsi! Patriche comite o eroare imensă. Veteranul din apărarea lui Dinamo preia lung o pasă de la portar, Luckassen este pe fază şi ajunge la balon.

Patriche este nevoit să facă fault în careu, iar Ştefănescu transformă fără emoţii de la punctul cu var. Reluările arată că jucătorul dinamovist putea fi chiar eliminat pentru această imprudenţă.

Minutul 1: A început partida! Plouă torenţia la Bucureşti. Rămâne de văzut cât de tare va fi afectată partida.
------------------------------------------
 
Ajunsă la un moment dat într-un punct critic, fiind condamnată la retrogradare, Dinamo a profitat din plin de situaţia precară de la Gaz Metan, a urcat pe loc de baraj, a transferat patru jucători de la Mediaş, iar rezultatele au început să apară. În ultimele trei etape, Flavius Stoican a ieşit neînvins din meciurile cu UTA Arad (0-0) şi Rapid (1-1), iar succesul clar cu Gaz Metan, 4-0, a dus-o pe Dinamo pe locul al 14-lea, de baraj, cu 17 puncte. Totuşi, distanţa până la CS Mioveni, locul al 15-lea, e de 12 puncte, ceea ce s-ar traduce în şase lungimi în play-out.
 
Dacă Dinamo traversează cel mai bun moment al sezonului, Sepsi OSK a reintrat într-un con de umbră, iar echipa care spera la play-off s-a transformat într-o formaţie care nu a mai câştigat de trei meciuri şi care e nevoită să stea departe de zona retrogradării. Calificaţi în semifinalele Cupei României, covăsnenii au adunat doar 33 de puncte în 28 de etape, ocupă locul al zecelea, la patru puncte sub Rapid şi UTA Arad, iar sezonul e unul ratat pentru clubul patronat de Laszlo Dioszegy.
 
În tur, în mijlocul unei perioade foarte dificile pentru Dinamo, Sepsi s-a impus clar, scor 4-1.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele