Ultima oră
Ana Bogdan a câştigat Heart Award Ana Bogdan a câştigat Heart Award
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America

VIDEO | Tiraspolul a arătat fotbalului românesc cine e Sherif(ul)

Champions League Publicat pe 18 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21259078/2/sheriff-tiraspol-farul-constanta-preliminariile-ligii-campionilor-18-07-2023.jpg


Sheriff Tiraspol, din Republica Moldova a câştigat pe teren propriu, scor 3-0, cu Farul Constanţa, calificându-se în turul II preliminar al Champions League.

Sheriff avut primele ocazii ale meciului de la Tiraspol, prin acelaşi jucător, căpitanul echipei, marocanul Amine Talal. În minutul 8 Talal a şutat de la distanţă, Aioani a respins, iar mingea a şters transversala După trei minute, Talal a trimis o lovitură de cap peste poartă, din poziţie foarte bună, centrală. Farul nu a fost periculoasă în prima parte, iar gazdele au deschis scorul în minutul 45+1 prin Amine Talal.

Ocaziile moldovenilor au continuat şi în repriza secundă. Badolo, în minutul 50, i-a dat emoţii lui Aioani. A urmat ocazia mare a lui Mazilu, care a şutat puţin pe lângă poartă în minutul 51, la o acţiune şi o pasă alui Alibec, dar tot Sheriff a dominat finalul de repriză şi s-a intrat în prelungiri.

Aici constănţenii au continuat să joace modest, iar gazdele au marcat de două ori în prima repriză a prelungirilor. Mai întâi a înscris Mbekeli în minutul 99, apoi Peter Ademo, în minutul 105+1, la faze care au făcut şah-mat apărarea echipei lui Hagi.

Şerif s-a impus cu 3-0, iar constănţenii vor evolua în turul al doilea preliminar din Conference League, cu învingătoarea din dubla Zrinjski (Bosnia) - FC Urartu (Armenia).

Sheriff – Farul 3-0 (Talal 45+1, Mbekeli 99, Ademo 105+1)

Echipele de start:

  • Sheriff: Koval – Zohouri, Garananga, Bueno – Badolo, Joao Paolo, Kyabou, Talal, Apostolakis – Mbekeli, Luvannor
    Rezerve: Pascenco, Straistari – Ademo, Botan, Dijinari, Djibo, Forov, Ngah, Ricardinho, Tovar, Paiva
  • Farul: Aioani - Kiki, M. Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Ad. Mazilu, Rivaldinho, Alibec
    Rezerve: Buzbuchi – Băluţă, Borgnino, Carnat, Gustavo Marins, Larie, Popescu, Queiros, Sali, Sîrbu, Vînă

Minutul 120+1: Final de meci! Sheriff se impune cu 3-0 şi merge mai departe în Champions League.

Minutul 105+1: GOL Sheriff! Popescu greşeşte incredibil, iar Ademo duce scorul la 3-0.

Minutul 99: GOL Sheriff! Luvannor face ce vrea cu defensiva campioanei României şi trimite la Mbekeli. Camrunezul îl învinge pe Aioani.

Minutul 90+7: Final de timp regulamentar! Calificarea se decide în prelungiri sau la loviturile de departajare.

Minutul 90+3: Apostolakis trage în forţă de la 20 de metri, dar Aioani este la post şi respinge.

Minutul 75: Mihai Popescu este aproape să respingă în proprie poartă o centrare trimisă de Apostolakis.

Minutul 52: Vine în sfârşit replica celor de la Farul! Alibec scoate foarte bine în lateral pe Mazilu, dar tânărul jucător trimite pe lângă poartă.

Minutul 50: Aioani respinge la şutul din interiorul careului trimis de Badolo.

Minutul 45+3: Pauză! Sheriff conduce cu 1-0.

Minutul 45+1: GOL Sheriff! Gazdele iau o acţiune în viteză care îi păcăleşte pe cei de la Farul. Talal trece de Aioani şi îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 38: Nedelcu are o intervenţie providenţială şi respinge şutul lui Mbekeli din 3 metri, după o centrare a lui Luvannor.

Minutul 20: Boli piere un duel aerian, iar Luvannor reia din foarfecă peste.

Minutul 11: Zohouri centrează din flancul drept, dar Talal reia peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------------

Farul Constanţa a învins, miercurea trecută, pe teren propriu, cu scorul 1-0, în meciul tur, formaţia din Republica Moldova. 

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12, Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri