Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

LIVE VIDEO ǀ FC Botoşani – Chindia Târgovişte 0-0. Moldovenii nu profită de omul în plus şi ajung la patru partide fără victorie

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20431012/8/bot-chi.jpg

Primul egal de până acum al acestei etape s-a înregistrat între FC Botoşani şi Chindia Târgovişte. Scorul final a fost 0-0, la capătul unui meci în care moldovenii au avut iniţiativa, dar nu s-au lipit de gol şi ajung astfel la patru meciuri consecutive fără victorie (dacă includem şi eliminarea din Cupă în faţa celor de la FC Argeş).

Cei de la Chindia au evoluat pe final cu un om în minus, după ce Suciu a făcut o eroare aproape de propriul careu şi a văzut al doilea cartonaş galben, însă adversarii nu au profitat, ba mai mult nu au reuşit să îşi creeze ocazii mari din acel moment.

FC Botoşani - Chindia 0-0, în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Racoviţan, Ţigănaşu - Tîrcoveanu, Papa, Ongenda - Kage, Petkovski, Sila

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Martac - Neguţ, Dulca, Suciu, Corbu - M. Şerban - Cherchez

Minutul 90+5: Fluier final! FC Botoşani şi Chindia termină la egalitate, 0-0!

Minutul 82: Braun trimite o centrare din partea dreaptă. Tigănaşu reia cu piciorul drept complet nemarcat din interiorul careului, însă trage în blocajul advers.

Minutul 73: Suciu face un fault aiurea asupra lui Sila în apropiere de propriul careu. Mijlocaşul Chindiei vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Minutul 60: Botoşani rămâne periculoasă, dar nu se lipeşte de gol. Florescu şutează de la marginea careului. Căbuz are probleme în a prinde, dar în cele din urmă rezolvă faza.

Minutul 44: Ongenda reia elegant din afara careului, mingea prinde efect însă trece peste buturi.

Minutul 41: Tigănaşu centrează din banda stângă la Sila, atacantul reia cu capul, iar balonul se scurge razant prin faţa porţii.

Minutul 29: Chindia semnează prima şansă prin Neguţ, care însă nu reuşeşte să finalizeze.

Minutul 22: Acelaşi Petkovski creează din nou pericol. El alege să fie altruist, deşi era bine plasat şi trimite la Sila, care e blocat de fundaşii adverşi.

Minutul 20: Petkovski trimite foarte bine la Kage, care trage la poartă, însă Căbuz prinde fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

FC Botoşani are un start foarte bun de sezon. Formaţia antrenată de Marius Croitoru ocupă locul doi în clasament după 11 etape, cu 22 de puncte câştigate, la opt lungimi de lidera CFR Cluj şi cu un punct avans faţă de FCSB şi FC Voluntari. Totuşi, moldovenii nu traversează cea mai bună formă. În ultimele două partide au făcut egal, scor 1-1, acasă cu nou-promovata FC ”U” Craiova şi în deplasare cu ”lanterna roşie” Academica Clinceni.

Chindia Târgovişte, însă, are o primă parte a sezonului gri. Trupa pregătită de Emil Săndoi se clasează pe locul 10 după 11 runde în primul eşalon al fotbalului românesc. Are 13 puncte şi este mult mai aproape de barajul pentru evitarea retrogradării (locul 13 este deţinut de FC ”U” Craiova, cu nouă puncte) decât de play-off-ul Ligii 1 (locul şase este ocupat de Farul, cu 18 puncte, înaintea începerii etapei). În plus, în ultimele meciuri, Chindia a pierdut pe teren propriu cu FCSB (0-1) şi a remizat alb la Piteşti cu FC Argeş.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în sezonul regular aferent stagiunii precedente. În tur, Botoşani a cedat pe teren propriu în faţa Chindiei, scor 0-2. În retur, însă, Chindia a capitulat acasă în faţa moldovenilor, scor 2-3.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele