Ultima oră
„Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV „Eu am proorocit. Şi dacă am proorocit, hai la revedere!” . Gigi Becali, sigur că va elimina o echipă mare din Europa în drumul spre grupele UCL | VIDEO EXCLUSIV
Jaqueline Cristian i-a luat set la 0 lui Coco Gauf, dar a fost eliminată de la Roma Jaqueline Cristian i-a luat set la 0 lui Coco Gauf, dar a fost eliminată de la Roma
Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB imediat după partida cu CFR Cluj: „A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB imediat după partida cu CFR Cluj: „A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!”
VIDEO | A căzut recordul de asistenţă pe Arena Naţională! 54.673 de oameni au asistat la sărbătoarea titlului. Ilie Năstase a înmânat celor de la FCSB trofeul Superligii VIDEO | A căzut recordul de asistenţă pe Arena Naţională! 54.673 de oameni au asistat la sărbătoarea titlului. Ilie Năstase a înmânat celor de la FCSB trofeul Superligii
VIDEO | Granada - Real Madrid 0-4. Rezervele ”galacticilor” au făcut recital VIDEO | Granada - Real Madrid 0-4. Rezervele ”galacticilor” au făcut recital

VIDEO ǀ FC Botoşani – FCU Craiova 0-1. Victorie de moral pentru trupa lui Nicolae Dică

FC Botoșani Publicat pe 5 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21273421/1/fc-botosani-u-craiova-1948-superliga-superbet-22-04-2023.jpg

FCU Craiova a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

În minutul 30 s-a acordat penalty pentru FC Botoşani, dar cu o fază suspectă de ofsaid, la care arbitrul de tuşă a ridicat fanionul. Au urmat 11 minute de discuţii şi analize în camera VAR, iar decizia finală a fost ofsaid la Mihai Roman, pe atacul moldovenilor.

A fost cea mai lungă pauză cauzată de VAR din acest sezon, egalând recordul stabilit anul trecut, la meciul CS Mioveni-FC Argeş. În minutul 45+9 gazdele au avut o ocazie prin Pinson, care a fost lansat în careu, l-a depăşit pe Compagnucci, dar a şutat prost, pe lângă poartă. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45+14, prin Bauza. Gazdele s-au complicat în careu, Sekou Sidibe a recuperat şi a pasat în faţa porţii, de unde Bauza a înscris.

Repriza secundă a început cu bara lui Bauza (min. 46) şi a continuat cu dubla ocazie a gazdelor – Sekou Camara şi Victor Dican, din minutul 61, dar chiar dacă au mai ratat Camara şi Mutombo (FC Botoşani), dar şi Chiţu (FCU Craiova), oltenii au reuşit să păstreze avantajul minim pe tabelă şi s-au impus cu 1-0. FCU Craiova a reuşit prima victorie a sezonului şi, cu trei puncte, este pe locul 11. FC Botoşani este pe locul 13, cu două puncte.

FC Botoşani – FCU Craiova 0-1 (Bauza 45+14), la Prima Sport 2. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Ducan - Mutombo, Dican, Şeroni, J. Pius - Cioiu, Ed. Florescu, Olinga - Cărăuşu, M. Roman II, Pinson
  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Henriques, Paramatti, Van Durmen - Asamoah, V. Achim - Sidibe, Bauza, Bahassa - A. Chiţu

Minutul 90+6: Final de meci! FCU Craiova se impune cu 1-0.

Minutul 63: Camara reia cu capul după un corner, dar Popa respinge.

Minutul 45+15: Pauză! FCU Craiova conduce cu 1-0.

Minutul 45+14: GOL FCU Craiova! Mingea centrată pe jos s-a scurs pe lângă doi adversari, iar Bauza a finalizat din 6 metri.

Minutul 30: Paramatti atinge mingea cu mâna în careu, VAR intervine, dar după 10 minute de analiză se decide offside la Roman, la o fază anterioară.

Minutul 28: Sidibe salvează de pe linia porţii la lovitura de cap a lui Roman.

Minutul 19: Şansă mare pentru olteni. Chiţu reia peste poartă din 6 metri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

FC Botoşani (locul 11) are până acum un început de campionat demn de o echipă de mijlocul clasamentului, apropiată mai mult de lupta pentru evitarea retrogradării, asemănător cu se s-a întâmplat în sezonul trecut. Moldovenii au câştigat două puncte din trei partide, după cum urmează: eşec 2-1 acasă la FC Voluntari, egal 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti şi remiză 2-2 în Giuleşti cu Rapid.

De cealaltă parte, FC ”U” Craiova (locul 15) a început dezastruos campionatul, ţinând cont că oltenii îşi propun să ajungă în play-off la finalul sezonului regular. Penultima clasată a pierdut toate cele 3 jocuri la care a participat: 1-3 pe teren propriu cu FCSB, 1-0 la Sfântu Gheorghe cu Sepsi şi 3-4 acasă cu Universitatea Cluj.

Confruntările dintre cele două echipe au fost echilibrate în stagiunea precedentă: FC Botoşani – FC ”U” Craiova 1-0 (turul sezonul regular), FC ”U” Craiova – FC Botoşani 1-0 (returul sezonului regular) şi FC Botoşani – FC ”U” Craiova 0-0 (play-out).

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele