Ultima oră
Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma
CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA
”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga ”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV

VIDEO | FC Botoşani - U. Craiova, scor 2-2! Oltenii au revenit şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5

Superliga Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, partida cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din Superliga. Întâlnirea a fost transmisă LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41, gazdele au înscris pentru 2-0.

O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă. Craiovenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupând locul 15 în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 39 de puncte.

  • FC BOTOŞANI: Ureche – R. Benzar, Sadiku, G. Miron, Ţigănaşu – Ed. Florescu (Şeroni 78), Dican, I.Filip – G. David (R. Dimitrov 72), E. Lopez (Mitrov 58), Kaprof (Ofosu 58). ANTRENOR: Bogdan Andone
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: D. Lazar - Căpăţână, Zajkov, Screciu, Bancu - A. Creţu (Koljic 72), Mateiu (Badelj 73), Houri - Baiaram, A. Ivan (Markovic 46), A. Mitriţă. ANTRENOR: Ivaylo Petev

FC Botoşani - U. Craiova 2-2 (Kaprof 17, 41 / Mitriţă 53; Koljic 90+5)

Min. 90+7: Final de meci! 

Min. 90+5: GOOOL U. Craiova! Koljic marchează şi restabileşte egalitatea, cu un şut din prima, din careu.

Min. 73: Continuă să aibă posesia oaspeţii, dar nu găsesc decizii potrivit în preajma careului de 16 metri. Petev forţează cel puţin un egal, intră şi Koljic. 

Min. 64: Echipa lui Petev prinde încredere după golul lui MItriţă, dar lipseşte elementul surpriză din ultimii metri. Moldovenii rezistă fără mari probleme în defensivă. 

Min. 53: GOOOL U. Craiova! Mitriţă reduce din diferenţă şi oltenii reintră în meci.

Min. 46: Se reia partea a doua! 

Min. 45+3: Final de primă parte, FC Botoşani conduce cu 2-0! 

Min. 41: GOOOL FC Botoşani! Kaprof face dubla pentru moldoveni, cu un şut din careu, după o gafă colectivă de cascadorii râsului pentru U. Craiova.

Min. 29: Meciul scade în intensitate, U. Craiova nu arată deloc bine pe faza de construcţie. Gazdele se mulţumesc cu rezultatul de pe tabelă, unul surprinzător. 

Min. 17: GOOOL FC Botoşani! Moldovenii deschid scorul prin Kaprof! Decarul lui Bogdan Andone marchează cu un şut din careu, după o pasă din dreapta.

Min. 11: Ritm bun de joc la Botoşani, dar fără ocazii notabile la cele două porţi. Echipele nu fructifică prea bine prezenţa în 16-le advers.

Min. 1: Începe partida de la Botoşani! 


FC Botoşani se află pe locul 15 în Superligă, cu 19 puncte, după 25 de partide. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se clasează pe poziţia a patra, cu 38 de puncte.

Deşi, la o primă vedere, oltenii par să aibă o deplasare facilă, ultimele rezultate fac ca partida să fie una mai echilibrată decât pare. În ultimeel 5 etape, FC Botoşani are al treilea cel mai bun punctaj din Superligă, cu 10 puncte acumulate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a obţinut doar 5 puncte în acelaşi interval.

În tur, oltenii s-au impus cu 5-1, dar pe terenul moldovenilor situaţia stă diferit. Universitatea a obţinut doar o victorei în ultimele cinci deplasări la Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele