Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

VIDEO | FC Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Ambele echipe ratează şansa de a trece pe primul loc în SuperLigă

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20796932/1/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-23-07-2022.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a treia din Superligă.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 53, iar pentru FC Botoşani a punctat Florescu, în minutul 72, din penalti.

FC Hermannstadt - FC Botoşani 1-1 (Paraschiv D. 53' / Florescu E. 72').

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Iliev - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Sota, Biceanu, Alhassan - P. Petrescu, Oroian, Paraschiv
  • Rezerve: Muţiu, Antoche, Năstăsie, P. Iancu, Răuţă, Buhăcianu, C. Popescu, S. Balaure, Hora
  •  
  • FC Botoşani: E. Pap - Sno, V. Dican, Şeroni, Ţigănaşu - Perianu, Mussis - Tisdell, Santos, Mailat - Camara
  • Rezerve: Ureche, Boli, Dragu, Sylla, Florescu, Shahaf, Tîrcoveanu, Grubac, M. Roman I

Min. 90: Ocazie imensă pentru FC Botoşani, Iliev are o intervenţie decisivă la ocazia moldovenilor, iar apoi fundaşul lui Hermannstadt scoate de pe linia porţii.

Min. 86: Galben văzut de Nastasie.

Min. 82: Galben văzut de Roman. 

Min. 80: Cartonaş galben văzut de Popescu şi de Sno.

Min. 79: Cartonaş galben văzut de Sylla.

Min. 78: Dublă schimbare pentru FC Botoşani intră Grubac şi Sylla şi ies Camara şi Perianu.

Min. 71: GOL marcat de FC Botoşani, noul intrat, Florescu execută bine lovitura de pedeapsă şi egalează scorul.

Min. 70: Penalty pentru FC Botoşani, Petrişor Petrescu comite un falut clar în interiorul careului şi centralul acordă lovitură de la 11 metri, fără să ezite.

Min. 70: Dublă schimbare la FC Hermanstadt, intră Paraschiv şi Nastasie şi ies Paraschiv şi Biceanu. 

Min. 65: Dublă schimbare la FC Botoşani, ies Mussis şi Tisdell şi intră Florescu şi Roman.

Min. 57: Perianu vede cartonaşul galben.

Min. 53: GOL marcat de FC Hermannstadt, Butean este găsit în partea dreaptă şi centrează perfect pentru execuţia frumoasă a lui Paraschiv, care deschide scorul.

Min. 52: Schimbare la FC Botoşani, iese Mailat şi intră Tîrcoveanu.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45+1: Cartonaş galben văzut de Dican.

Min. 29: Ocazie mare pentru FC Botoşani, Perianu primeşte o pasă în adâncime şi ia acţiuea pe cont proproiu. Mijlocaşul driblează în două rânduri şi trimite şut extrem de periculos, care trece puţin pe lângă poartă.

Min. 26: Cartonaş galben văzut de Bejan.

Min. 14: Ocazie pentru FC Botoşani, Ţigănaşu decide să şuteze de la mare distanţă şi îl surprinde pe Iliev, care respinge în ultimul moment în corner.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________

Cele două echipe au început excelent acest nou sezon şi cu siguranţă duelul lor va stârni curiozitatea mai multor spectatori. Moldovenii au reuşit două victorii până acum, în timp ce sibienii au înregistrat o victorie şi un egal.

La capitolul ultimelor cinci întâlniri directe FC Botoşani conduce, cu patru victorii şi o înfrângere, iar moldovenii par echipa favorită şi în acest duel cu Hermannstadt. 

Obiectivele celor două echipe sunt diferite, nou-promovata Hermannstadt îşi doreşte să rămână şi din sezonul viitor în SuperLiga, în timp ce FC Botoşani aspiră la un loc în play-off în acest sezon, după ce au reuşit această performanţă de două ori în ultimele trei sezoane. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele