Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | FC Hermannstadt - ”U” Cluj 1-2. Nistor aduce victoria ”şepcilor roşii” din penalty, în minutul 90+5!

Superliga Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21126384/1/her-ucj.jpg

Hermannstadt a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Universitatea Cluj, în primul meci al ultimei etape din play-out-ul Superligii.

Meciul de la Sibiu nu a beneficiat de tehnologia VAR. Gazdele au deschis scorul în minutul 24, prin Raul Opruţ, care a reluat superb în plasă o pasă primită de la Silviu Balaure. Pe finalul reprizei, Silviu Balaure a acuzat probleme de respiraţie şi, cu acordul arbitrului, a părăsit terenul, îndreptându-se spre ambulanţa prezentă la stadion. El a fost transportat la spital, pentru investigaţii.

Golul egalizator a venit în minutul 58, când Bic a înscris profitând de o greşeală a apărării sibiene. Oaspeţii au reuşit golul victoriei în minutul 90+4, după un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Biceanu asupra lui Filip. Nistor a transformat şi Universitatea Cluj are 33 de puncte, ocupând locul al patrulea în clasament.

FC Hermannstadt se află pe locul al cincilea, cu 31 de puncte.

VIDEO | FC Hermannstadt - ”U” Cluj 1-2 (Opruţ 22 / Bic 58, Nistor 90+5-penalty), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Balaure, Biceanu, Limaj, Oroian - G.Iancu, D. Paraschiv
  • ”U” Cluj: Gorea - Oancea, Martic, Miron, Piţian, Chipciu - Remacle, Simion, Bic - D. Nistor, Thiam

Minutul 90+6: Final de meci! Se termină 2-1 pentru Universitatea Cluj.

Minutul 90+4: GOL Universitatea Cluj! Nistor aduce victoria, după ce transformă o lovitură de pedeapsă.

Minutul 58: GOL ”U” Cluj! Gorcea degajează lung, iar defensiva sibienilor este prinsă pe picior greşit. Bic profită şi egalează.

Minutul 51: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Paraschiv îl găseşte excelent pe Limaj în careu, dar Gorcea reuşeşte să blocheze.

Minutul 45+1: Pauză! Hermannstadt conduce cu 1-0.

Minutul 32: Opruţ este aproape de ”dublă”, dar Gorcea intervenine şi salvează în corner.

Minutul 22: GOL Hermannstadt! Gazdele execută un corner, iar Opruţ reia din alergare în forţă şi deschide scorul!

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC Hermannstadt nu are dreptul de a participa în cupele europene, astfel că cele două poziţii ce duc în play-off-ul pentru un loc în calificările Conference League nu îi interesează. Sibienii vin după victoria cu 1-0 în faţa Petrolului.

De cealaltă parte, ”U” Cluj se află pe locul 6 în play-out şi nu au emoţii în privinţa rămânerii în Superliga, dar nici nu vor participa la play-off-ul pentru un loc în cupele europene. Clujenii vin după victoria, scor 2-0, în faţa Chindiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele