Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

VIDEO ǀ FCU Craiova - CS Mioveni 3-0. Oltenii îşi revin după ratarea play-off-ului

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21062292/1/fc-u-craiova-1948-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-01-04-2022.jpg

 FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, contra celor de la CS Mioveni, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Dragoş Albu, în minutele 53 şi 66, ultimul din penalti, şi Bauza (90+5).

VIDEO ǀ FCU Craiova - CS Mioveni 3-0 (Albu 52, 66-penalty, Bauza 90+5), pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: Gurău- Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert- Albu, Asamoah- Negru, Giovanni, Van Durmen- Blănuţă
  • CS Mioveni: Greab- Sno, Scarlatache, Garutti, Burnea- Panait, Lixandru, Pop- Carnat, Rusu, Benchaib

Minutul 90+5: Fluier final! FCU Craiova se impune cu 2-0.

Minutul 90+5: GOL FCU Craiova! Oltenii ataca prelungit, Greab respinge până la Bauza, care îndeplineşte o simplă formalitate din câţiva metri.

Minutul 62: GOL FCU Craiova! Greab respinge, iar mingea se loveşte nefericit de Scarlatache, după consultarea VAR, centralul dictează penalty. Albu transformă fără probleme.

Minutul 52: GOL FCU Craiova! Arbitrul lasă foarte bine avantaj la un fault comis de Garutti asupra lui Negru. Mingea ajunge la Albu, care marchează cu un şut frumos, ce s-a dus aproape de vinclu.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 43: Duarte reia o minge respinsă din voleu, dar execuţia în forţă este slab cadrată.

Minutul 15: Paramatti centrează foarte bine pentru Blănuţă, care reia cu capul. Portarul celor de la Mioveni e din nou la post.



Minutul 5: Piccolomo reia în forţă din interiorul careului, dar Greab respinge cu ceva emoţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

FC U Craiova va evolua în play-out până la urmă. Echipa lui Adrian Mititelu a fost călcată în picioare de Sepsi, scor 0-0. În acest moment, echipa lui Adrian Mititelu este lider în play-out cu 20 de puncte. 

CS Mioveni a mai acumulat puncte cu Nicolae Dică, dar tot ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 11 puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele