Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

LIVE VIDEO ǀ FC Voluntari – FC Argeş 0-1! Elevii lui Andrei Prepeliţă au obţinut primul rezultat pozitiv în play-off

FC Argeș Publicat pe 16 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20674375/11/fc-arges-farul-constanta-play-off-liga-1-casa-pariurilor-9-04-2022-3.jpg

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Raynov, în minutul 80.

FC Voluntari: Rîmniceanu – D. Ciobotariu (Golan 82’), C. Achim, Andres, Vlad – Raţă (Merloi 57’), Meleke (Droppa 58’) – I. Costin (Ricardinho 58’), L. Fulop (Olawale 82’), I. Gheorghe – Marcelo. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Argeş: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Muşat – Honciu (Meza Colli 64’), Raynov (Palic 83’) – Dumitraşcu (Isfan 64’), Cr. Tănase (Ganea 46’), Cr. Dumitru – Fatai (Said 64’). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Cartonaşe galabene:Achim 70’, Gheorghe 80’ / Raynov 50’, Ganea 85’, Croitoru 90’+3.

Arbitri: Marian Barbu - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Iulian Dima

Observatori: Andrei Ioniţă, Ion Craiu

Partida Farul – Universitatea Craiova este programată la ora 20:30, iar confruntarea CFR Cluj – FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 40, 3. Universitatea Craiova – 36, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

LIVE VIDEO ǀ FC Voluntari – FC Argeş 0-1 (Raynov 80) se vede la Look Sport, ACUM 

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Rîmniceanu - D. Ciobotariu, C. Achim, Andres, Vlad - Raţă, Meleke - I. Costin, L. Fulop, I. Gheorghe - Marcelo
  • FC Argeş: F. Croitoru - Viana, Joao Miguel, Boldor, Muşat - Honciu, Raynov - , Cr. Tănase, Cr. Dumitru - Fatai

Min. 90 + 4: Fluier final! FC Argeş învinge în deplasare FC Voluntari cu 1-0 şi obţine prima victorie din play-off, după ce a înregistrat patru eşecuri consecutive.

Min. 90 + 3: Portarul Argeşului Croitoru vede cartonaşul galben pentru tragere de timp.

Min. 90+2: Ocazie pentru FC Voluntari! Şutul lui Lopes de la aproximativ 22 de metri se duce un pic pe lângă poarta apărată de Croitoru.

Min. 86: Ocazie pentru FC Voluntari! Şutul lui Ion Gheorghe se duce un pic peste poarta apărată de Croitoru.

Min. 86: Ocazie pentru FC Argeş! Cristi Dumitru scapă singur cu portarul, se dezechilibrează şi cere penalty.

Min. 85: George Ganea (FC Argeş) este avertizat cu cartonaşul galben. 

Min. 82: Dublă schimbare la FC Voluntari: ies Ciobotariu şi Fulop, intră Olawale şi Golan.

Min. 81: Schimbare la FC Argeş: marcatorul golului Raynov este înlocuit cu Palic.

Min. 80: GOL FC Argeş! Raynov îl învinge pe Rîmniceanu cu o lovitură de cap din şase metri. Portarul ilfovenilor a atins mingea, însă nu a putut face nimic.

Min. 79: Ion Gheorghe (FC Voluntari) încasează cartonaşul galben. 

Min. 71: Ocazie pentru FC Argeş! Portarul Victor Rîmniceanu face o partidă foarte bună până acum. De data aceasta, îi blochează spectaculos şutul lui George Ganea. Mingea a fost deviată de Vlad.  

Min. 70: Ocazie pentru FC Argeş! Rîmniceanu scoate din vinclu lovitura liberă expediată de Boldor. 

Min. 70: Achim de la FC Voluntari este avertizat cu cartonaş galben. 

Min. 64: Triplă schimbare la FC Argeş: intră Meza Coli, Said şi Işfan, ies Dumitraşcu, Honciu şi Fatai.

Min. 59: O nouă şansă pentru FC Argeş! Cristi Dumitru încearcă o foarfecă, însă execuţia sa este lipsită de precizie. 

Min. 57: Triplă schimbare la Voluntari: intră Droppa, Merloi şi Ricardinho, ies Raţă, Meleke şi Costin. 

Min. 55: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Vlad nu poate profita de greşeala portarului Croitoru, care scapă o minge simplă, şi trimite pe lângă poartă din cădere, din unghi.  

Min. 54: Ocazie mare pentru FC Argeş! Cristi Dumitru trimite peste poartă din câţiva metri din centrarea excelentă a lui Viana.  

Min. 50: Raynov (FC Argeş) vede cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză! Andrei Prepeliţă l-a înlocuit la pauză pe Cristi Tănase cu George Ganea. 

Min. 45 + 2: La pauză FC Voluntari - FC Argeş este 0-0! 

Min. 37: Bară pentru FC Voluntari! Fulop depăşeşte din preluare doi adversari, dar execuţia sa cu exteriorul se opreşte în bara porţii apărate de Croitoru, deşi jucătorul ilfovenilor a rămas singur cu portarul piteştenilor.

Min. 19: Ocazie mare pentru FC Argeş! Şutul lui Cristi Dumitru la colţul lung este respins cu dificultate de portarul Victor Rîmniceanu în corner. 

Min. 10: Şansă pentru Voluntari! Vine şi replica ilfovenilor. Lovitura de cap a lui Vadim Raţă este reţinută de portarul Croitoru. 

Min. 4: Şansă pentru FC Argeş! Rîmniceanu reţine fără prea mari probleme lovitura de cap expediată de Boldor. 

Min. 1: A început partida!


FC Voluntari – FC Argeş este transmis de către Look Sport sâmbătă, de la ora 17:30. Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj în lipsa VAR şi alte faze importante ale jocului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro. Partida din etapa a 5-a a play-off-ului va fi difuzată inclusiv de către platforma PrimaPlay.ro.

Una caldă, una rece. Aşa poate fi descrisă sumar prestaţia Voluntariului de până acum în play-off. Revelaţia Ligii 1 din actualul sezon a învins surprinzător Universitatea Craiova (3-1) şi Farul Constanţa, ambele meciuri acasă, dar a cedat în deplasările de la CFR Cluj (3-1) şi extrem de umilitor cu FCSB (4-0). Trupa pregătită de Liviu Ciobotariu are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că îşi menţine locul 4 în dauna celor de la Farul Constanţa, care vor întâlni pe teren propriu gruparea din Bănie. În timp ce ilfovenii au acumulat 30 de puncte, dobrogenii stau la pândă, la două lungimi în spate. Locul al 4-lea devine important pentru calificarea la barajul pentru preliminariile Conference League, în situaţia în care Universitatea Craiova câştigă Cupa României.

FC Argeş pare până acum tipologia formaţiei din Casa Liga 1 care a intrat în play-off doar pentru a fi sigură că nu retrogradează. Elevii lui Andrei Prepeliţă au pierdut până acum în toate cele patru jocuri, înregistrând un golaveraj ruşinos de 2-10: 3-0 în deplasare la Craiova, 2-3 acasă cu FCSB, 2-0 în deplasare la CFR Cluj şi 0-2 acasă cu Farul. În ciuda acestui parcurs în opoziţie cu finalul sezonului regular, ”alb-violeţii” pot să se apropie la trei puncte de locul al patrulea şi să îşi spele astfel reputaţia, dacă îi înving pe ilfoveni. Iar un astfel de rezultat nu este deloc imposibil, dacă ne raportăm la istoricul meciurilor directe între cele două formaţii: FC Argeş s-a impus de patru ori, iar FC Voluntari nu a obţinut decât o singură remiză!

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele