Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi 1-2. Eşecul ar putea marca demiterea lui Ilie Poenaru

Superliga Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21321349/11/fc-voluntari-politehnica-iasi-superliga-superbet-23-09-2023.jpg

Poli Iaşi a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Ilfovenii au ratat un penalti şi au avut două goluri anulate.

Marchioni a deschis scorul la Voluntari şi i-a adus în avantaj pe ieşeni în minutul 23. După numai trei minute, Nemec a egalat pentru ilfoveni, dar cum asistentul a semnalizat un posibil ofsaid la Boboc, golul a fost verficat de VAR şi a fost validat după o pauză de aproape patru minute. FC Voluntari a mai înscris odată, în minutul 40, prin Florea, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii de ofsaid la Nemec. În minutul 43 Andrei Gheorghiţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă a adus un nou gol anulat pentru gazde, la Nemec, în minutul 47. În minutul 62 s-a dictat penalti la atacul lui Samayoa asupra lui Dumiter, acelaşi Nemec a executat, însă a trimis în bară.Poli Iaşi s-a impsu cu 2-1 şi are 10 puncte, ocupând locul 12 în clasament. FC Voluntari este pe locul 13, tot cu zece puncte.

FC Voluntari - Poli Iaşi 1-2 (Nemec A. 26' / Marchioni J. 22', Gheorghiţă A. 43'), în direct la Prima Sport 2

Echipele de start:

  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Andres, R. Boboc - Cocian, Raţa, Sigurjonsson, D. Andrei - Nemec, D. Florea
  • Rezerve: Vâlceanu - Voican, Droppa, Crepulja, A. Niţă, Răduţ, Carnat, Dumiter, Bozickovic
  •  
  • Poli Iaşi: S. Lung Jr. - Martac, Fl. Ilie, Samayoa R. Ispas - A. Roman, Bordeianu, Marchioni - A. Gheorghiţă, Harrison, Figueiredo
  • Rezerve: Ailenei - R. Ion, Vojtus, Jatova, Sg. Buş, A, Dumitru, Katanec, A. Ciobanu, Tincu

Min. 90+6: Final de meci! Poli Iaşi se impune cu 2-1.

Min. 65: Ratare imensă FC Voluntari! Dumiter este faultat în careu de Samayoua şi centralul arată punctul cu var. Nemec a executat penalty-ul, dar execuţia sa a nimerit bara.

Min. 60: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Dumiter a scăpat singur cu Lung Jr., iar portarul i-a închis unghiul şi a scos mingea în corner.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+8: Final de primă repriză!

Min. 45: Ocazie mare pentru ilfoveni! Doru Andrei a fost găsit liber în falncul stâng şi a trimis în careu, dar şutul lui Coian a fost repsins de Lung.

Min. 43: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Harrison s-a distrat cu apărarea ilfovenilor şi i-a pasat decisiv lui Gheorghiţă, care a înscris cu un şut la colţul lung.

Min. 40: Gol anulat lui FC Voluntari! Adam Nemec a scăpat pe partea stângă şi i-a trimis perfect lui Florea, dar golul a fost anulat de acestă dată pe motiv de offiside.

Min. 26: GOOOL marcat de FC Voluntari! Adam Nemec a primit excelent de la Boboc şi a egalat. Iniţial golul a fost anulat pe motiv de offside, dar VAR-ul a decis că reuşita este valabilă.

Min. 22: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Roman a întors mingea pe spaţiu liber la Marchioni, iar argentinianul a trimis un şut lângă bară din afara careului şi deschis scorul.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ilfovenii au fost implicaţi, în debutul de campionat, în multe partide spectaculoase. Golaverajul echipei este 14-21, după doar nouă etape. O medie de aproape 4 goluri pe meci!

După 9 etape, FC Voluntari se află pe locul 10 cu 10 puncte acumulate.

Poli Iaşi are un început mai slab de sezon, Moldovenii au strâns doar 7 puncte, doar au cu un meci mai puţin disputat decât adversarii.

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de 2 anii, în sezonul 2020/2021 din Superligă. Scorul a fost 1-0 în favoarea ilfovenilor.

La finalul acelei stagiuni, Poli Iaşi a retrogradat. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele