Ultima oră
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi 1-2. Eşecul ar putea marca demiterea lui Ilie Poenaru

Superliga Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21321349/11/fc-voluntari-politehnica-iasi-superliga-superbet-23-09-2023.jpg

Poli Iaşi a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Ilfovenii au ratat un penalti şi au avut două goluri anulate.

Marchioni a deschis scorul la Voluntari şi i-a adus în avantaj pe ieşeni în minutul 23. După numai trei minute, Nemec a egalat pentru ilfoveni, dar cum asistentul a semnalizat un posibil ofsaid la Boboc, golul a fost verficat de VAR şi a fost validat după o pauză de aproape patru minute. FC Voluntari a mai înscris odată, în minutul 40, prin Florea, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii de ofsaid la Nemec. În minutul 43 Andrei Gheorghiţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă a adus un nou gol anulat pentru gazde, la Nemec, în minutul 47. În minutul 62 s-a dictat penalti la atacul lui Samayoa asupra lui Dumiter, acelaşi Nemec a executat, însă a trimis în bară.Poli Iaşi s-a impsu cu 2-1 şi are 10 puncte, ocupând locul 12 în clasament. FC Voluntari este pe locul 13, tot cu zece puncte.

FC Voluntari - Poli Iaşi 1-2 (Nemec A. 26' / Marchioni J. 22', Gheorghiţă A. 43'), în direct la Prima Sport 2

Echipele de start:

  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Andres, R. Boboc - Cocian, Raţa, Sigurjonsson, D. Andrei - Nemec, D. Florea
  • Rezerve: Vâlceanu - Voican, Droppa, Crepulja, A. Niţă, Răduţ, Carnat, Dumiter, Bozickovic
  •  
  • Poli Iaşi: S. Lung Jr. - Martac, Fl. Ilie, Samayoa R. Ispas - A. Roman, Bordeianu, Marchioni - A. Gheorghiţă, Harrison, Figueiredo
  • Rezerve: Ailenei - R. Ion, Vojtus, Jatova, Sg. Buş, A, Dumitru, Katanec, A. Ciobanu, Tincu

Min. 90+6: Final de meci! Poli Iaşi se impune cu 2-1.

Min. 65: Ratare imensă FC Voluntari! Dumiter este faultat în careu de Samayoua şi centralul arată punctul cu var. Nemec a executat penalty-ul, dar execuţia sa a nimerit bara.

Min. 60: Ocazie mare pentru FC Voluntari! Dumiter a scăpat singur cu Lung Jr., iar portarul i-a închis unghiul şi a scos mingea în corner.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+8: Final de primă repriză!

Min. 45: Ocazie mare pentru ilfoveni! Doru Andrei a fost găsit liber în falncul stâng şi a trimis în careu, dar şutul lui Coian a fost repsins de Lung.

Min. 43: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Harrison s-a distrat cu apărarea ilfovenilor şi i-a pasat decisiv lui Gheorghiţă, care a înscris cu un şut la colţul lung.

Min. 40: Gol anulat lui FC Voluntari! Adam Nemec a scăpat pe partea stângă şi i-a trimis perfect lui Florea, dar golul a fost anulat de acestă dată pe motiv de offiside.

Min. 26: GOOOL marcat de FC Voluntari! Adam Nemec a primit excelent de la Boboc şi a egalat. Iniţial golul a fost anulat pe motiv de offside, dar VAR-ul a decis că reuşita este valabilă.

Min. 22: GOOOL marcat de Poli Iaşi! Roman a întors mingea pe spaţiu liber la Marchioni, iar argentinianul a trimis un şut lângă bară din afara careului şi deschis scorul.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ilfovenii au fost implicaţi, în debutul de campionat, în multe partide spectaculoase. Golaverajul echipei este 14-21, după doar nouă etape. O medie de aproape 4 goluri pe meci!

După 9 etape, FC Voluntari se află pe locul 10 cu 10 puncte acumulate.

Poli Iaşi are un început mai slab de sezon, Moldovenii au strâns doar 7 puncte, doar au cu un meci mai puţin disputat decât adversarii.

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de 2 anii, în sezonul 2020/2021 din Superligă. Scorul a fost 1-0 în favoarea ilfovenilor.

La finalul acelei stagiuni, Poli Iaşi a retrogradat. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele