Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

VIDEO ǀ FCSB – CS Mioveni 5-1. Vicecampioana s-a distrat pe Arena Naţională şi s-a apropiat de podium

FCSB Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20938142/4/fcsb.jpg

 

FCSB s-a distrat cu CS Mioveni, 5-1 pe Arena Naţională, a obţinut a patra victorie consecutivă în SuperLigă şi s-a apropiat la doar două puncte de podium. Adrian Şut, cu o dublă, Malcom Edjouma, Florinel Coman şi Eduard Radaslavescu au înscris golurile unui succes cât se poate de clar, care a dus vicecampioana în "coasta" Rapidului.
 
După o săptămână fără antrenamente şi în plină situaţie financiară foarte complicată, CS Mioveni a venit la Bucureşti doar pentru a protesta şi a trage un semnal de alarmă prin întârzierea starului meciului cu zece minute. Pe teren, în schimb, a fost doar FCSB, care a deschis scorul în minutul 32, prin Edjouma, trimis pe gazon cu şapte minute înainte în locul lui Răzvan Oaidă.
 
Singurele emoţii pentru Pintilii şi staff-ul său au apărut în minutul 37, când Cordea a fost accidentat de Garutti, apoi situaţia a reintrat în normal: Cordea a revenit în teren, iar Adrian Şut a făcut 2-0, din apropiere, după o lovitură de cap a lui Edjouma. Trimis la pauză în locul lui Omrani, Coman a punctat pentru 3-0 în minutul 58, după un dribling scurt şi o finalizare lejeră, iar Târnovanu a gafat în minutul 74, când a ieşit complet aiurea pe o centrare şi l-a ajutat pe Antal să marcheze pentru 1-3. Dar diferenţa de trei goluri s-a refăcut în minutul 77, când oaspeţii au ratat o nouă ieşire la ofsaid, iar Şut a reuşit dubla. În minutul 88, Radaslavescu a apărut bine la centrarea lui Radunovic, a pus latul şi a marcat primul său gol în SuperLigă ca jucător al FCSB-ului.
 
După primul meci din actualul sezon cu cinci goluri înscrise, echipa lui Mihai Pintilii egalează Univ. Craiova pe locul al patrulea, cu 32 de puncte, şi se apropie la două lungimi de Rapid, la opt de CFR şi la 12 de Farul, având de jucat şi restanţa contra campioanei ultimelor cinci sezoane. Fără busolă, CS Mioveni rămâne ultima, cu opt puncte în 19 meciuri şi golaveraj 11-32, având cel mai slab atac (11 goluri) şi cea mai slabă apărare (32 de goluri, la egalitate cu FC Botoşani).
 

FCSB - CS Mioveni 5-1 (Edjouma 32, Şut 45, 77, Fl. Coman 58, Radaslavescu 88 / Antal 74)

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Şut (Nikolov 79), Olaru, Oaidă (Edjouma 25) - Cordea (Radaslavescu 64), Omrani (Fl. Coman 46), Oct. Popescu  (Miculescu 46)
  • Rezerve: Vlad, Creţu, Haruţ, Bouhenna
  •  
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Ene, Garutti - Rădescu (Coşereanu 71), Oancea, Panait, Pop (Dat 71), Trif  (Burnea 46) - Krasniqi (Antal 46), Carnat 
  • Rezerve: Căprescu, Sima, Şerbănică, Burlacu, Iacob
 
Minutul 88: GOL FCSB! Radunovic centrează din stânga, iar Radaslavescu apare excelent şi marchează primul gol al carierei pentru FCSB în SuperLigă.



Minutul 77: GOL FCSB! Oaspeţii ratează din nou pasul la ofsaid, Edjouma pasează în faţa porţii, iar Şut reuşeşte dubla.
 

Minutul 74: GOL CS MIOVENI! Târnovanu iese complet greşit pe o centrare din lovitură liberă şi îi permite lui Antal să reducă diferenţa.



Minutul 58: GOL FCSB! Introdus la pauză în locul lui Omrani, Coman se distrează cu Panait, apoi îl învinge fără emoţii pe Popescu.



Minutul 47: Arbitrul Florin Andrei e nevoit să întrerupă meciul pentru un minut, după ce mai multe petarde explodează aproape de Iustin Popescu.



Minutul 45: GOL FCSB! Octavian Popescu bate cornerul din stânga, Iustin Popescu respinge în faţă lovitura de cap a lui Edjouma, iar Şut se mişcă cel mai repede şi împinge balonul în poartă pentru 2-0.



Minutul 43: Krasniqi are prima şansă a gazdelor, dar şutul său e prea aproape de Târnovanu şi goalkeeper-ul FCSB-ist respinge.



Minutul 39: Emoţii cu Cordea. Atacantul dreapta e lovit de Garutti, iese cu targa de pe teren şi dă senzaţia că nu mai poate continua, apoi revine pe gazon.

Minutul 37: Şut, aproape de gol. Închizătorul roş-albaştrilor încearcă şutul de la marginea careului de 16 metri, însă ratează de puţin ţinta.

Minutul 32: GOL FCSB! Omrani ratează şutul, mingea ajunge la Edjouma, iar francezul o trimite în poartă şi profită de faptul că un apărător advers se afla pe linia de fund şi îl ţinea în joc. A doua etapă consecutivă cu gol pentru Edjouma, venit de pe bancă.



Minutul 29: Cordea are primul şut pe poarta adversă, dar Popescu reţine fără mari probleme.

Minutul 25: Oaidă a rezistat doar 25 de minute. Fără să pară că acuză vreo problemă fizică, Răzvan Oaidă e chemat pe bancă, iar locul său e luat de Edjouma. Nu e greu de intuit motivul schimbării.



Minutul 13: Pantea opreşte un contraatac foarte periculos. Olaru pierde un duel în tuşă, oaspeţii scapă pe o fază de 3 vs. 1, dar puştiul Pantea se descurcă excelent şi rezolvă situaţia delicată.



Minutul 12: Gol anulat lui CS Mioveni. Balauru apare la o lovitură liberă din dreapta, trimite mingea în poartă cu capul, dar asistentul Urzică anulează reuşita pentru ofsaid.



19:10: Start joc, după un protest de zece minute al oaspeţilor.

UPDATE ora 18:30: FCSB - CS Mioveni va începe cu o întârziere de zece minute! Oaspeţii au ales să întârzie deliberat startul partidei de pe Arena Naţională într-o încercare de a trage un semnal de alarmă faţă de situaţia grea din punct de vedere financiar pe care o traversează clubul. Neplătiţi de luni bune, fotbaliştii lui CS Mioveni au refuzat să se antreneze în săptămâna de dinainea meciului cu FCSB, acceptând să facă o singură şedinţă de pregătire, duminică, pentru a evita accidentările.



Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR, paradele sau alte faze spectaculoase ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Chiar dacă se află la 12 puncte distanţă de lidera Farul Constanţa înaintea acestei etape (29 faţă de 41), vicecampioana României continuă să spere la titlu. ”Roş-albaştrii” au cu un meci mai puţin de disputat decât gruparea lui Gică Hagi, iar odată cu accedererea în play-off punctele se înjumătăţesc. În plus, ultimele 3 succese consecutive înregistrate de FCSB în Superligă au adus vicecampioana pentru prima dată în acest sezon pe poziţia a 5-a din clasament.

  • De cealaltă parte, cu doar 8 puncte câştigate, CS Mioveni pare condamnată de pe ultimul loc la retrogradarea din Superligă în Liga a 2-a. Nu trebuie uitat, însă, că în tur FCSB nu a reuşit să obţină decât un egal în deplasare contra formaţiei argeşene. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele