Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | FCSB - Rapid 1-5! Echipa lui Gigi Becali a fost umilită pe Arena Naţională

Superliga Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21133433/2/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-27-05-2023.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

VIDEO | FCSB - Rapid 1-5 (Octavian Popescu 58) // (Luckassen 7, Pănoiu 17, Funsho 68, 79)

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Olaru, Şut, Radaslavescu - Miculescu, A. Compagno, Coman

Rezerve: Vlad - Creţu, Oct. Popescu, Omrani, Sorescu, Ov. Popescu, Nikolov, D. Popa, Cordea

Rapid: Drăghia - Onea, Săpunaru, Iacob, Ştefan - Kait, Albu, Papeau - Pănoiu, Luckassen, Funsho

Rezerve: Ungureanu - Grigore, Junior Morais, Crivac, Sefer, Ioniţă, Ignat, Stan, Costache

 

Min 90+3. Final de meci!

Min 79. GOOOOL Rapid! Funsho a trimis mingea în poartă, după o centrare de la Onea!

Min 68. GOOOOL Rapid! Funsho a fost pierdut de apărarea FCSB-ului şi a trimis mingea în poartă!

Min 62. După ce a intrat la pauză, Tavi Popescu a văzut cartonaşul roşu!

Min 58. GOOOOL FCSB! Tavi Popescu a marcat superb din marginea careului!

Min 53. Ocazie mare FCSB! Omrani a şutat foarte slab, iar mingea a ricoşat în picioarele unui jucător de la FCSB, care a trimis peste!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 27. GOOOOL Rapid! Iacob a trimis mingea în poartă!

Min 17. GOOOOL Rapid! Pănoiu a şutat la poartă, iar mingea a intrat cu noroc în plasă!

Min 7. GOOOOOL Rapid! Luckassen a deschis scorul din pasa lui Papeau!

Min 1. A început meciul!


Partida FCSB - Rapid, din runda a 10-a (ultima) din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, golurile şi fazele importante din derby-ul Superligii vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB vine după înfrângerea din etapa trecută cu 3-2 în faţa Farului, care i-a costat titlul. ”Roş-albaştrii” au asigurată poziţia a doua în clasament, dar cu siguranţă o victorie în faţa rivalei Rapid ar mai şterge din dezamăgirea ratării titlului.

De cealaltă parte, Rapid se află pe locul cinci în play-off şi va termina pe această poziţie indiferent de rezultatul de sâmbătă cu FCSB. Giuleştenii au pierdut runda trecută în faţa lui U. Craiova, scor 3-2, iar meciul contra ”roş-albaştrilor” contează doar pentru moral.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost câştigată de Rapid cu 1-0. 

Gigi Becali pregăteşte în taină o revenire de senzaţie la FCSB. ”E adevărat”

Vlad Chiricheş (33 de ani) ar putea fi lovitura de mercato a verii în fotbalul românesc. Gigi Becali a dezvăluit că e în discuţii pentru a-l readuce pe fundaş.

Acesta joacă în prezent la Cremonese, grupare ce a retrogradat în Serie B, astfel Chiricheş va fi tentat să îşi caute alt angajament.

(n.r. – experienţa lui Chiricheş v-ar putea ajuta) Tu de unde ştii asta? A răsuflat cineva! Nu ştiu cine să fi răsuflat. Eu acum aştept un răspuns, îţi dai seama. Da, e adevărat”, a dezvăluit Becali, pentru ProSport.

Chiricheş a fost unul din cei mai buni apărători ai celor de la FCSB din ultimii ani. El a evoluat în perioada 2012-2014, în 61 de partide şi a cucerit cu formaţia din Capitală: 2 titluri de campion şi o Supercupă a României.

1.3 milioane de euro este cotaţia fundaşului central, conform Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele