Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Pep Guardiola, revenire de senzaţie pentru a readuce Champions League în vitrina echipei

Bomba momentului în fotbalul mondial! Pep Guardiola, revenire de senzaţie pentru a readuce Champions League în vitrina echipei
Bayern primeşte şi veşti bune. Kingsley Coman a reluat antrenamentele Bayern primeşte şi veşti bune. Kingsley Coman a reluat antrenamentele
Schimbare de antrenor la Union Berlin cu două etape înainte de finalul sezonului Schimbare de antrenor la Union Berlin cu două etape înainte de finalul sezonului
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 3-0, în direct la Prima Sport 1! Joao Pedro îi face KO pe olteni VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 3-0, în direct la Prima Sport 1! Joao Pedro îi face KO pe olteni
Dennis Man s-a decis! A anunţat în presa italiană unde vrea să joace Dennis Man s-a decis! A anunţat în presa italiană unde vrea să joace
Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea” Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea”

VIDEO | FCSB - Rapid 1-5! Echipa lui Gigi Becali a fost umilită pe Arena Naţională

Superliga Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21133433/2/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-27-05-2023.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0. În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34 partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

VIDEO | FCSB - Rapid 1-5 (Octavian Popescu 58) // (Luckassen 7, Pănoiu 17, Funsho 68, 79)

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Olaru, Şut, Radaslavescu - Miculescu, A. Compagno, Coman

Rezerve: Vlad - Creţu, Oct. Popescu, Omrani, Sorescu, Ov. Popescu, Nikolov, D. Popa, Cordea

Rapid: Drăghia - Onea, Săpunaru, Iacob, Ştefan - Kait, Albu, Papeau - Pănoiu, Luckassen, Funsho

Rezerve: Ungureanu - Grigore, Junior Morais, Crivac, Sefer, Ioniţă, Ignat, Stan, Costache

 

Min 90+3. Final de meci!

Min 79. GOOOOL Rapid! Funsho a trimis mingea în poartă, după o centrare de la Onea!

Min 68. GOOOOL Rapid! Funsho a fost pierdut de apărarea FCSB-ului şi a trimis mingea în poartă!

Min 62. După ce a intrat la pauză, Tavi Popescu a văzut cartonaşul roşu!

Min 58. GOOOOL FCSB! Tavi Popescu a marcat superb din marginea careului!

Min 53. Ocazie mare FCSB! Omrani a şutat foarte slab, iar mingea a ricoşat în picioarele unui jucător de la FCSB, care a trimis peste!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 27. GOOOOL Rapid! Iacob a trimis mingea în poartă!

Min 17. GOOOOL Rapid! Pănoiu a şutat la poartă, iar mingea a intrat cu noroc în plasă!

Min 7. GOOOOOL Rapid! Luckassen a deschis scorul din pasa lui Papeau!

Min 1. A început meciul!


Partida FCSB - Rapid, din runda a 10-a (ultima) din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, golurile şi fazele importante din derby-ul Superligii vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

FCSB vine după înfrângerea din etapa trecută cu 3-2 în faţa Farului, care i-a costat titlul. ”Roş-albaştrii” au asigurată poziţia a doua în clasament, dar cu siguranţă o victorie în faţa rivalei Rapid ar mai şterge din dezamăgirea ratării titlului.

De cealaltă parte, Rapid se află pe locul cinci în play-off şi va termina pe această poziţie indiferent de rezultatul de sâmbătă cu FCSB. Giuleştenii au pierdut runda trecută în faţa lui U. Craiova, scor 3-2, iar meciul contra ”roş-albaştrilor” contează doar pentru moral.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a fost câştigată de Rapid cu 1-0. 

Gigi Becali pregăteşte în taină o revenire de senzaţie la FCSB. ”E adevărat”

Vlad Chiricheş (33 de ani) ar putea fi lovitura de mercato a verii în fotbalul românesc. Gigi Becali a dezvăluit că e în discuţii pentru a-l readuce pe fundaş.

Acesta joacă în prezent la Cremonese, grupare ce a retrogradat în Serie B, astfel Chiricheş va fi tentat să îşi caute alt angajament.

(n.r. – experienţa lui Chiricheş v-ar putea ajuta) Tu de unde ştii asta? A răsuflat cineva! Nu ştiu cine să fi răsuflat. Eu acum aştept un răspuns, îţi dai seama. Da, e adevărat”, a dezvăluit Becali, pentru ProSport.

Chiricheş a fost unul din cei mai buni apărători ai celor de la FCSB din ultimii ani. El a evoluat în perioada 2012-2014, în 61 de partide şi a cucerit cu formaţia din Capitală: 2 titluri de campion şi o Supercupă a României.

1.3 milioane de euro este cotaţia fundaşului central, conform Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele