Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani

LIVE VIDEO | Fulham - Arsenal, astăzi, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1! "Tunarii" sunt gata să facă spectacol

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21445580/1/arsenal.jpg

Astăzi, de la 16:00, Fulham întâlneşte Arsenal. Partida va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

După 19 etape, Fulham se află pe locul 13 în Premier League, cu 21 de puncte. Trupa antrenată de Silva trece printr-o perioadă nefastă, nereuşind să marcheze în ultimele trei etape, asta după ce Fulham înscrisese 13 goluri în precedentele trei meciuri.

Arsenal se află pe locul 2 în Anglia, cu 40 de puncte, la doar două de liderul Liverpool. Istoria pare a fi de partea "tunarilor", care au înscris de 14 ori în precedentele patru deplasări pe terenul lui Fulham. De altfel, ultima dată când Arsenal nu a reuşit să marcheze pe terenul combatantei de astăzi se întâmpla în 2008, atunci când Fulham se impunea cu 1-0, graţie reuşitei lui Hangeland.

În tur, scorul a fost 2-2. Pentru Arsenal au marcat Saka (70) şi Nketiah (72), după ce Pereira deschisese scorul în primul minut. Tabela a fost închisă de Palhinha, în minutul 87, deşi Fulham a jucat în 10 oameni din minutul 83.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele