Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

LIVE VIDEO ǀ Hermannstadt – Botoşani 1-1. Moldovenii salvează un punct în minutul 90+4!

Hermannstadt Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21081964/2/her-bot.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la FC Botoşani, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4.

Primul gol al meciului a fost înscris de Gabriel Iancu, în minutul 70, după o centrare a lui Raul Opruţ. FC Botoşani a reuşit egalarea prin Sekou Camara, care a împins în plasă o diagonală a lui Cioiu.

FC Botoşani are 20 de puncte şi ocupă locul 3 în play-out, la patru puncte de liderul Petrolul. FC Hermannstadt este pe locul 5, cu 18 puncte.

VIDEO ǀ Hermannstadt – Botoşani 1-1 (Iancu 70 / Camara 90+4), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruţ – Balaure, Mino, Limaj, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv
  • FC Botoşani: Ducan – Petro,  Mutombo, Pius, Ţigănaşu -  Ivanov, Dican, Zabou – Dragu, Tallo, Mailat

Minutul 90+6: Fluier final! Se termină egal, 1-1.

Minutul 90+4: GOL FC Botoşani! La o fază fixă, apărarea gazdelor are probleme. Antoche deviază nefericit, Letica este păcălit de traiectorie, iar Camara din faţa porţii egalează.

Minutul 70: GOL Hermannstadt! Gazdele combină foarte bine, iar Iancu deblochează tabela şi înscrie primul său gol în tricoul celor de la Hermannstadt, după ce Paraschiv a lăsat foarte inteligent mingea să treacă şi a păcălit adversarii.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0

Minutul 45+1: Iancu bate o lovitură liberă. Mingea este respinsă până la Sota Mino, care trage mult peste poartă din interiorul careului.

Minutul 39: Balaure bate direct pe poartă un corner. Ducan are ceva emoţii, dar prinde în doi timpi.

Minutul 17: Mailat trage din alergare din interiorul careului, dar Letica respinge.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Botoşani ocupă locul 10 în Superligă cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt se poziţionează pe 12, la două lungimi în urma formaţiei moldave. Ambele grupări încep aşadar runda a 2-a din play-out în afara locurilor retrogradabile sau de baraj, însă presiunea este mai mare pentru sibieni. Chindia (locul 13 de baraj, 16 puncte) are meci direct cu ”lanterna roşie” CS Mioveni.

În runda precedentă, Hermannstadt a remizat, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Voluntari. Botoşani a început play-out-ul cu dreptul, cu o victorie cu 1-0 pe teren propriu, în faţa Chindiei Târgovişte.

Duelurile dintre cele două grupări din sezonul regular s-au terminat la egalitate, după cum urmează: Hermannstadt – Botoşani 1-1 (tur) şi Botoşani – Hermannstadt 0-0 (retur).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele