Ultima oră
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen
Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims

VIDEO | Hermannstadt - FC Argeş 2-1. Piteştenii au soarta tot mai grea

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21100001/1/fc-hermannstadt-fc-arges-superliga-superbet-04-02-2023.jpg

FC Hermannstadt a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 2-1, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11, când Călin Popescu a centrat, balonul a fost deviat şi a ajuns la Limaj, care deşi se afla între trei apărători piteşteni, a înscris. În minutul 38 Hermannstadt şi-a mărit avantajul, Paraschiv marcând din centrarea lui Balaure. În repriza secundă, oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 61. A fost o pasă în careu a lui Calcan, iar Koubemba a şutat din prima, învingându-l pe Letica.

Cu această victorie FC Hermannstadt a adunat 27 de puncte şi este pe poziţia a doua în clasamentul din play-out. Acelaşi punctaj îl au şi echipele de pe locurile 1 (FC U Craiova) şi 3 (Petrolul). FC Argeş are 17 puncte şi ocupă poziţia a 9-a, ceea ce duce la retrogradarea directă.

Hermannstadt - FC Argeş 2-1 (Limaj 11, Paraschiv 38 / Koubemba 61), ACUM, în direct pe Prima Sport 2 

Echipele de start:

  • HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, Stoica, Opruţ - Mino, Alhassan - Balaure, Limaj, Popescu - Paraschiv
  • REZERVE: Muţiu, Medina, Issah, Biceanu, Oroian, Petrescu, Bărbuţ, Babic, Buhăcianu
  • ABSENŢI: G. Iancu (suspendat), Antoche (accidentat)
  • ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  •  
  • FC ARGEŞ: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Brendon Lucas, Rizzi - Nijke, Mimito, Şerban - Calcan, Koubemba
  • REZERVE: Micu, Zebic, Moisie, Creţu, Pîrvu, Colli, Tîrcoveanu, Jobello, Jakolis
  • ABSENŢI: Bassong (accidentat), Straton, M. Constantin, Vianna, Celestine, Donisa (neincluşi în lot), Garita (exclus din lot)
  • ANTRENOR: Bogdan Argeş Vintilă

Minutul 90+3: Fluier final! Hermannstadt se impune cu 2-1.

Min. 61: GOL FC Argeş! Koubemba este găsit foarte bine în care şi trimite de lângă Stoica în poartă.

Min. 45 + 3: La pauză Hermannstadt - FC Argeş este 2-0!

Min. 38: GOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv înscrie un gol din voleu, după o centrare perfectă livrată de către Balaure. Golgheterul sibienilor ajunge la al 13-lea gol stagional. 

Min. 28: Ocazie pentru FC Argeş! Letica respinge excelent şutul înşelător expediat de către Şerban. 

Min. 11: GOL Hermannstadt! Decarul Sibienilor, Limaj, pivotează şi finalizează elegant. Portarul Micle nu are replică la execuţia neamţului.

Min. 5: Oportunitate pentru Hermannstadt! Şutul lui Balaure din afara careului se duce peste poarta apărată de Micle. 

Min. 1: A început meciul!


Partida dintre Hermannstadt - FC Arges din play-out-ul Ligii 1 va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 2. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea din Superligă va putea fi urmărită în format video-text, pe site-ul Primasport.ro.

Echipa din Sibiu încă are şanse să prindă primul loc în play-out, iar cel mai probabil va aborda meciul la victorie. Hermannstadt ocupă locul 4, cu 24 de puncte, fiind doar la 3 puncte de primele două poziţii ocupate de FC U Craiova şi Petrolul Ploieşti. 

În acest sezon, FC Argeş a fost de nerecunoscut după plecare lui Prepeliţă şi a ajuns la retrogradare. Echipa din Trivale ocupă penultimul loc în Superligă, cu doar 17 puncte, dar are în continuare şanse matematice de a se salva de la o nouă retrogradare în Liga 2. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele