Ultima oră
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa

VIDEO | Hermannstadt - UTA Arad 2-1. Gazdele revin de la 0-1 şi obţin un succes meritat

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21265825/3/fc-hermannstadt-uta-arad-superliga-superbet-29-07-2023.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a treia a Superligii. Sibienii au revenit de la 0-1.

 Oaspeţii au deschis scorul prin Carp ’32.

Hermannstadt a revenit şi s-a impus prin golurile înscrise de Paraschiv ’51 (penalty) şi Mino ’58.

VIDEO | Hermannstadt - UTA 2-1 (Paraschiv 49-penalty, Mino 57 / Carp 31)

Hermannstadt - UTA va fi transmisă în direct, sâmbătă, de la 18:30, pe canalul Prima Sport 2. De asemenea, partida dintre cele două echipe va putea fi urmărită online şi pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, meciul din Superligă va putea fi urmărit şi în format video-text pe site-ul Primasport.ro, de unde nu vor lipsi cele mai importante faze din meci.

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Letica - Butean, Găman, Stoica - Neguţ, Biceanu, Mino, P. Iancu, Oroian - G. Iancu, Paraschiv
  • UTA: Iacob - Roganovic, Benga, Carp, Abeid - R. Pop, Dumitraşcu, Marku, Stahl - Fabry, Cooper

Minutul 90+7: Final de meci! Hermannstadt se impune cu 2-1.

Minutul 57: GOL Hermannstadt! Iancu centrează din corner, Paraschiv prelungeşte până la Mino, care reia cu capul de lângă Roganovic.

Minutul 49: GOL Hermannstadt! VAR intervine, iar centralul după analiza video dictează penalty, după un henţ în careu comis de Benga. Paraschiv transformă fără emoţii lovitura de pedeapsă.

Minutul 45+3: Pauză! UTA conduce cu 1-0.

Minutul 42: Încă o şansă mare pentru gazde. Neguţ scoate la marginea careului pentru Iancu, care reia cu latul. Iacob respinge.

Minutul 35: Paraschiv preia elegant pe piept şi zguduie bara porţii lui Iacob.

Minutul 31: GOL UTA! Dumitraşcu porneşte din flanc şi scoate în careu la Carp, care înscrie. Letica a fost păcălit de balonul uşor deviat.

Minutul 22: Iancu preia din 7 metri un balon deviat după un corner, însă trage pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Hermannstadt a înregistrat până acum un eşec în prima etapă cu Farul Constanţa şi o victorie în a două etapă cu Poli Iaşi, scor 3-1. 

În tabăra opusă, UTA nu a început deloc cum şi-ar fi dorit fanii campionatul. Mircea Rednic a făcut o adevărată revoluţie la Arad, dar acest lucru nu s-a văzut în teren. UTA a înregistrat în prima etapă un egal cu Oţelul Galaţi şi o înfrângere cu echipa CFR. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele